Αθλητικά

Α’ Κατηγορία: Πλησίασε την κορυφή ο Αστέρας Π.

Με νίκη ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του στο 2020 ο Αστέρας Παστίδας, συνεχίζοντας την πορεία που ξεκίνησε στο 2019.
Το συγκρότημα του Χρυσόστομου Χάσταλη επικράτησε στο γήπεδο Παστίδας με σκορ 3-1 της Α.Ε. Λέρου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και πλησίασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ηρακλής Μαριτσών και δύο βαθμούς από τον 2ο του πίνακα Α.Ο. Πυλίου.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν της Α.Ε. Λέρου, με τέρματα που σημείωσαν οι Λευτέρης Πλαγγέντης ( 35ο και 45ο λεπτό) και Φώτης Χατζηβαλσάμης (80ο λεπτό), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Κώστας Καρπάθιος (53ο λεπτό).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου