Προσθαφαιρέσεις προέκυψαν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Εθνικού Αρχίπολης, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Το συγκρότημα του Μιχάλη Ψύλλου, παραχώρησε με την μορφή του δανεισμού έως το τέλος της σεζόν τον επιθετικό Νίκο Κρεκούκια στον Α.Ο. Καρδίας, καθώς ο ποδοσφαιριστή μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη για σπουδές.
Παράλληλα οι Αρχιπολενοί, απέκτησαν τον δεξιό οπισθοφύλακα Γιάννη Καρίκη από την Δόξα Ψίνθου και τον μεσοεπιθετικό Τάσο Γιώργου από τον Ροδιακό, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.
Οι «κυανόλευκοι» επισημοποίησαν την παραχώρηση του Κρεκούκια και την απόκτηση των Καρίκη και Γιώργου, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει τον δανεισμό του Νίκου Κρεκούκια στον Α.Ο. Καρδίας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε γρήγορη προσαρμογή και καλή αντάμωση το καλοκαίρι.
Καλωσορίζουμε επιπλέον τους Γιάννη Καρίκη και Τάσο Γιώργου που αποκτήθηκαν από την Δόξα Ψίνθου και τον Ροδιακό, αντίστοιχα».
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι Αρχιπολενοί να αποκτήσουν έναν επιθετικό για να καλύψουν το κενό ποου προέκυψε από τον δανεισμό του Νίκου Κρεκούκια.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη εξετάζουν την αγορά, αναζητώντας ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ