Αθλητικά

Το Enduro MTB Festival σε Κω και Λέρο!

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους ποδηλάτες που την εμπιστεύονταν τόσα χρόνια και επέλεγαν να βρίσκονται στους αγώνες της, η get2gether ανακοίνωσε μια σειρά νέων αγώνων σε νέους προορισμούς, πάνω στα πρότυπα του LESVOS ENDURO MTB, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο νησί του Βόρειου Αιγαίου.

Για πρώτη φορά το 2019 οι διοργανωτές έκαναν μια προσπάθεια να ενώσουν δυο διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Το πρώτο get2gether endurο MTB ήταν γεγονός. Στην Χίο, στο πανέμορφο μεσαιωνικό καστροχώρι Θολοποτάμι και στην Λέσβο, στην πλαγιά της καλντέρας του Λεπέτυμνου στον διάσημο και τουριστικό Μόλυβο. Το 2020 το get2gether γίνεται διεθνές αφού θα επισκεφθεί και την Τουρκία και με τη γενική ονομασία “get2gether ENDURO MTB festival”  οι αγώνες που θα γίνουν το νέο έτος, είναι οι ακόλουθοι, συμπεριλαμβανομένων και αυτών στην Κω και τη Λέρο:

  • Στην Σμύρνη (Τουρκία) στις 7 – 8 Μαρτίου 2020
    “IZMIR ENDURO MTB”
  • Στην Λέσβο (Hellas) στις 25 – 26 Απριλίου 2020
    “5th LESVOS ENDURO MTB”.
  • Στην Κω (Hellas) στις 30 – 31 Μαΐου 2020
    “KOS ENDURO MTB”.
  • Στην Λέρο (Hellas) στις 7 – 8 Νοεμβρίου 2020
    “LEROS ENDURO MTB”.

Πληροφορίες για τον κάθε αγώνα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου