Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα χρονιά και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέρου «Ίωνες».

Το τέλος του έτους 2019 έκλεισε με ιδιαίτερη χαρά, καθώς ο Όμιλος έγινε μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), ενώ και η αρχή του έτους 2020 ξεκίνησε με καλά νέα. Η ανακοίνωση του σωματείου:
«Η εκδήλωση έδειξε το στίγμα και τη δυναμική του ομίλου με την αθρόα προσέλευση και παρουσία των παιδιών και των ενηλίκων αθλητών, των προπονητών, των γονέων, των μελών και των φίλων του Ομίλου, στους οποίους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παίσιο, το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ.κ. Στέφανο, τον Εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Λακκίου Πατέρα Δαμασκηνό, το Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Δημήτρη Καστή και Άκη Γρεκό, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λέρου κ. Νεκτάριο Μπίλλη, την Πρόεδρο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ Λέρου κα. Μαριέττα Κανάρη, το Φρούραρχο Λέρου, Πλοίαρχο Παναγιώτη Φιλιππίδη που με την παρουσία τους τίμησαν και στήριξαν την εκδήλωση του Ομίλου των “Ιώνων”.

Ο Όμιλος θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του, προς το Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια για τη δέσμευσή του, ότι εντός του τρέχοντος έτους θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και εργασίες που απαιτούνται για την ανακαίνιση του γηπέδου τένις στο ΠΙΚΠΑ. Τέλος, ευχόμαστε σε όλους καλή τενιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ