Τοπικές Ειδήσεις

Ποινή κάθειρξης 17 ετών, 9 μηνών και 20 ημερών σε 37χρονο αθίγγανο

Σε συγχώνευση των ποινών που έχουν επιβληθεί σε έναν 37χρονο αθίγγανο, κρατούμενο στις δικαστικές φυλακές των Τρικάλων προχώρησε χθες το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου.
Συνολικά, του επιβλήθηκε μετά την συγχώνευση ποινή κάθειρξης 17 ετών, 9 μηνών και 20 ημερών.
Ο αθίγγανος έχει καταδικαστεί την 14η Αυγούστου 2018 από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με πρόθεση κατά συρροή. Εχει καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Εύβοιας την 15η Οκτωβρίου 2019 σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα από κοινού.
Από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου καταδικάστηκε την 14η Νοεμβρίου 2012 σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών για απόπειρα κλοπής και αντίσταση.
Από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου του έχει επιβληθεί την 27η Οκτωβρίου 2017 ποινή φυλάκισης 6 μηνών για απόπειρα κλοπής κατ’ εξακολούθηση. Από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων του έχει επιβληθεί την 5η Φεβρουαρίου 2018 ποινή φυλάκισης 6 μηνών για ηθική αυτουργία σε προμήθεια κινητού τηλεφώνου σε κατάστημα κράτησης. Επίσης έχει καταδικαστεί την 14η Μαΐου 2013 σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών για κλοπή και ηθική αυτουργία σε κλοπή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου