Αθλητικά

Διαγόρας: Πανέτοιμος για το «διπλό»

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Football League θέλει την Κυριακή ο Διαγόρας, ο οποίος στις 16:00 θα φιλοξενηθεί από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Ο «γηραιός» προέρχεται από την εντός έδρας επιτυχία επί του Θεσπρωτού με σκορ 4-1 και το «τρίποντο» απέναντι τους Κρητικούς είναι αποφασιστικής σημασίας, προκειμένου να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά.
Οι ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων» είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους για να οδηγηθούν στην νίκη, η οποία θα τους τονώσει και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης γνωρίζει ότι η αναμέτρηση με τον Ο.Φ.Ι κρύβει παγίδες, γι’ αυτό και επανέλαβε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να περιορίσουν τα λάθη τους, έτσι ώστε να μην δώσουν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.
Ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί ότι ο έλεγχος του ρυθμού και η σωστή τακτική αντιμετώπιση του Ο.Φ. Ιεράπετρας θα επιτρέψουνι στον «γηραιό» να κάνει το δικό του παιχνίδι, το οποίο θα οδηγήσει την ομάδα στην νίκη.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του καθώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή τιμωρίες, εκτός από το γνωστό πρόβλημα με τον Κριστιάνο Μαντί που συνεχίζει την αποθεραπεία του.
Η προετοιμασία του Διαγόρα θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο βοηθητικό, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο έμπειρος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την Κρήτη, αεροπορικώς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου