Αθλητικά

Αλλαγές στην Α’ Κατηγορία

Αλλαγές στο πρόγραμμα της πρεμιέρας για τον όμιλο νήσων της Α’ Κατηγορίας. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε αλλαγές στις ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής στον όμιλο νήσων. Συγκεκριμένα το παιχνίδι Ακαδημία Καλύμνου- Ε.Α. Καλύμνου θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:00 αντί για τις 15:00. Την Κυριακή η αναμέτρηση Φοίβος Κω- Ιπποκράτης Κω θα ξεκινήσει στις 17:30 και το παιχνίδι Α.Ε. Δικαίου- Αίολος Κεφάλου στις 19:30.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ(19/10):
Δ.Κ.Γ. Καλύμνου (17:00): Ακαδημία Καλύμνου- Ε.Α. Καλύμνου (Α)
ΚΥΡΙΑΚΗ(20/10):
Δ.Κ.Γ. Κω (17:30): Φοίβος Κω- Ιπποκράτης Κω (Α)
Δ.Κ.Γ. Κω (19:30): Α.Ε. Δικαίου- Αίολος Κεφάλου (Α)
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ε. ΟΙ ΜΠΑΛΕΣ MOLTEN
Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ενημερώνει τα σωματεία που συμμετέχουν στο ανδρικό και στο γυναικείο πρωτάθλημα ότι μπορούν να παραλάβουν από τρεις μπάλες Molten, από τα γραφεία της στο «Βενετόκλειο». Οι εκπρόσωποι των σωματείων μπορούν να περάσουν και να παραλάβουν τις μπάλες εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
*Η αυλαία της χρονιάς θα ανοίξει αύριο (15:00) με το παιχνίδι Ροδίων Άθλησις- Α.Ο. Σύμης για τον όμιλο Ρόδου του ανδρικού πρωταθλήματος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου