Αθλητικά

«Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδος, στην άριστα προετοιμασμένη πίστα Κεραμοποιίας Παναγιωτόπουλος στα Δουνέικα Ηλείας με 104 συμμετοχές. Μια πολύ καλή διοργάνωση του σωματείου Διάθληση που άφησε ευχαριστημένους και τους αθλητές που συμμετείχαν αλλά και το κοινό που απόλαυσε τον αγώνα.

Ανάμεσα στις συμμετοχές ήταν και αυτή των Ροδιτών από τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος», Νίκου Λυρίου στην κατηγορία expert και Γιώργου Ταμπουρά στην κατηγορία MX1, με τον πρώτο να δίνει μια πολύ καλή μάχη με τον Παναγιώτη Κουζή, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στον τελικό πίνακα αποτελεσμάτων και τον δεύτερο να παίρνει την 11η θέση μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια και έναν ωραίο αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκο Λυρίου δήλωσε: «Με δυο δεύτερες θέσεις στα αντίστοιχα σκέλη, τερμάτισα στη 2η θέση overall στην όμορφη πίστα του Πύργου αν και προσωπικά δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την οδήγηση μου. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Υ.Γ : Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πίστα είναι αναμφισβήτητα από τις καλύτερες στην Ελλάδα, εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός, αφού κάθε φορά οι εγκαταστάσεις και ο αγωνιστικός χώρος αναβαθμίζονται. Συγχαρητήρια στη ΔΙΑΘΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ τους υποστηρικτές μου: bigballsmx, super paradise mykonos, koysathanas, papastavrou shops, drakosmoto, tld moto, sidisport official, crossxracing, slutboardshop crew, barberrules, greekmadness, herbalife24, risecustomgear, denicol lubricants, vgrteam, dxlgraphics, gtmoto, mrfitnessweek».

Το Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος 2019 πέρασε στον τρίτο του φετινό αγώνα στην αγαπημένη πίστα των αθλητών, στα Δουνέικα του Πύργου, με πάνω από 100 συμμετέχοντες να γεμίζουν τις μπάρες προσφέροντας ένα καυτό θέαμα κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο της Ηλείας. Στο αγωνιστικό μέρος, την παράσταση έκλεψε ο πρωτοεμφανιζόμενος φέτος στο πρωτάθλημα, ο “παγκόσμιος” Παναγιώτης Κουζής που κέρδισε στην EXPERT.

Το Δ.Σ. του Ίκαρου, σε ανακοίνωση του, αναφέρει: «Ευχόμαστε να βλέπουμε μόνο καλές διοργανώσεις όπως αρμόζουν στο άθλημα του Motocross και καλά προετοιμασμένες πίστες για αγώνες χωρίς τραυματισμούς για όλους τους αθλητές».

Επόμενο «ραντεβού» στις 3 Νοεμβρίου στην Ιεράπετρα Κρήτης για τον 4ο αγώνα του Πρωταθλήματος Ν.Ε. MX 2019.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου