Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Να… χτίσει σερί

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, ο Ηρακλής Μαριτσών θα υποδεχθεί στο γήπεδο Κρεμαστής (λόγω της τιμωρίας της έδρας του) τον Κλεάνθη.
Οι «πράσινοι» του Κώστα Πάττα προέρχονται από την εκτός έδρας επιτυχία σε βάρος του Κλεόβουλου με σκορ 1-0, γι’ αυτό και μοναδικός τους στόχος είναι να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στην συλλογή τους, προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά.
Οι Μαριτσενοί θέλουν να… χτίσουν ένα σερί νικών έως την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας που θα υποδεχθούν τον Α.Ο. Πυλίου, έτσι ώστε να τονώσουν την ψυχολογία τους για το ντέρμπι με τους Κώους.
Ο στόχος του σερί νικών είναι εφικτός, καθώς μετά από τον Κλεάνθη θα φιλοξενηθούν από τον Διγενή στο γήπεδο Κοσκινού, ωστόσο αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και εντός του αγωνιστικού χώρου.
Βέβαια ο Κώστας Πάττας θέλει οι ποδοσφαιριστές του να κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στην ώρα του, γι’ αυτό και τους ζήτησε να συγκεντρωθούν στον Κλεάνθη.
Από εκεί και πέρα, ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, καθώς ο έμπειρος τεχνικός τούς έδωσε ρεπό.
Σήμερα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» θα ολοκληρωθεί, όπως όλα δείχνουν, την Παρασκευή με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το μοναδικό πρόβλημα στον Ηρακλή είναι ο Σάββας Παφιάκης που βρίσκεται το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, καθώς όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Κώστα Πάττα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου