ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Παστίδας: «Κυανόλευκοι» Σερπίνης και Παπαζούδης

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ- ΠΑΠΑΖΟΥΔΗΣ

Δύο μετεγ­γρα­φές, που ανα­μέ­νε­ται να ενι­σχύ­σουν σημα­ντικά το έμψυχο δυνα­μικό του, ενόψει της συνέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας, ανα­κοί­νωσε ο Αστέρας Παστί­δας.

Οι «κυα­νό­λευ­κοι» του Χρυ­σό­στο­μου Χάσταλη απέ­κτη­σαν τον κεντρικό αμυ­ντικό Απο­στόλη Παπα­ζούδη και τον μέσο Βασίλη Σερπίνη, με τον νεαρό τεχνικό να έχει δύο επι­πλέον ποιο­τι­κές και αξιό­πι­στες λύσεις στην διάθεσή του.

Οι Παστι­δε­νοί είχαν συμ­φω­νή­σει προ­φο­ρικά με τους ποδο­σφαι­ρι­στές και απέ­με­ναν ορι­σμέ­νες λεπτο­μέ­ρειες προς διευ­θέ­τηση για να ολο­κλη­ρω­θούν οι μετεγ­γρα­φές.

Οι λεπτο­μέ­ρειες τακτο­ποι­ή­θη­καν και ο σύλ­λο­γος επι­ση­μο­ποί­ησε την από­κτησή τους με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Ο Α.Σ. Αστέρας Παστί­δας είναι στην ευχά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­σει την έναρξη της συνερ­γα­σίας του με τους Απο­στόλη Παπα­ζούδη και Βασίλη Σερπίνη.

Τους καλω­σο­ρί­ζουμε στην ομάδα μας και τους ευχό­μα­στε καλή σεζόν με υγεία»

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.