Αθλητικά

Ημέρα τελικών στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης

Ημέρα τελικών είναι η σημερινή στο Παγκόσμιο τουρνουά «ITF JUNIOR 2019 “RODOS CUP”», το οποίο αφορά σε αθλητές και αθλήτριες κάτω των 18 ετών και διεξάγεται στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στο Κορακόνερο.

Στον τελικό του μονού κοριτσιών, που θα αρχίσει στις 9.30, τον τίτλο θα διεκδικήσουν, η Ελληνίδα Δήμητρα Παύλου και η Σλοβάκα Μαρτίνα Σμολένοβα. Θα ακολουθήσει ο τελικός των αγοριών, όπου θα αναμετρηθούν, ο Έλληνας Γιάννης Ξυλάς και ο Άγγλος Τζόελ Πιερλεόνι.

Στα ημιτελικά που έγιναν το πρωί της Παρασκευής, είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Παύλου-Φλωρεντία Χατζηγεωργίου (Κύπρος) 2-0 σετ (6-2,6-3)

Σμολένοβα-Ανέτ Ανγκέλικα Κόσκελ (Εσθονία) 2-0 σετ (7-6(3),6-3)

ΑΓΟΡΙΑ

Ξυλάς-Σέργιος Κύζας 2-0 σετ (6-4,6-1)

Πιερλεόνι-Πάμπλο Λουίς Μπαλάφας 2-0 σετ (6-1, 6-2)

Λίγο πριν τη διεξαγωγή των τελευταίων αγώνων, ο πρόεδρος του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης κ. Μιχάλης Πανάγος, δήλωσε: «Από την αρχή του τουρνουά φάνηκε και στην πράξη, ότι θα είχαμε πολλούς ποιοτικούς αγώνες. Είδαμε πολλά όμορφα παιχνίδια, τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια. Χαιρόμαστε, που παίκτες υψηλού επιπέδου τίμησαν το τουρνουά της Ρόδου με την συμμετοχή τους. Ήταν παίκτες με υψηλή βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη, κάτι που ενισχύει την προσπάθεια αναβάθμισης του τουρνουά. Έτσι, τα επόμενα χρόνια θα γίνει ένα τουρνουά με ακόμη υψηλότερου επιπέδου αγώνες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου