Πολιτιστικά

” Ο φίλος μου και εγώ”- Προβολή ταινίας

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο κινηματοθέατρο Ρόδον στις 8 το βράδυ  μαζί με άλλες αξιόλογες μικρού μήκους ταινίες Ρόδιων δημιουργών παρουσιάζουμε την ταινία μας ” Ο φίλος μου και εγώ “ του σκηνοθέτη Αλεξανδρου Λουϊζίδη  που προκρίθηκε και προβλήθηκε στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας με πάρα πολλές θετικές κριτικές.

Η ταινία είναι βασισμένη στην πραγματική ζωή της Θάλειας Γιωργά και στο ομότιτλο βιβλίο της, η οποία προσβεβλημένη από την ασθένεια του Λύκου προσπαθεί επιβιώνοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όσους συνανθρώπους της πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα μέσα από τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Θάλεια τον οποίο και δημιούργησε η ίδια για τον σκοπό αυτό. Την ταινία θα παρουσιάσουν η Χάρις Κόντου και ο σκηνοθέτης της Αλέξανδρος Λουιζίδης.
Η προβολή γίνετε  στα πλαίσια του φεστιβάλ καλλιτεχνικής δημιουργίας  Ροδίων   και του Τριημέρου ( 25-26-27 Σεπτεμβρίου 2019 ) κινηματογραφικών δράσεων του ομίλου “cine- εκπαίδευση”.
Θα είναι χαρά μας να σας δούμε εκεί.
είσοδος ελεύθερη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου