δημοκρατική
Από το 1982 η Εφημερίδα της Ρόδου
ΔΕΥΤΕΡΑ 20° Συννεφιά Η Ρόδος σήμερα
Από το 1982 η Εφημερίδα της Ρόδου
ELEN

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο μακελειό στο Τέξας: Πέντε νεκροί και περισσότεροι από 20 τραυματίες από πυροβολισμούς – Νεκρός ο δράστης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
877

 Του­λά­χι­στον πέντε άνθρω­ποι σκο­τώ­θη­καν και άλλοι του­λά­χι­στον 21 τραυ­μα­τί­στη­καν από πυρά στα τυφλά στις πόλεις Μίντλαντ και Οντέσα στο δυτικό Τέξας χθες Σάββατο, ανέφερε η αστυ­νο­μία και μετέ­δω­σαν αμε­ρι­κα­νικά μέσα ενη­μέ­ρω­σης.

«Έχουμε του­λά­χι­στον 21 θύματα, 21 θύματα [τραυ­μα­τι­σμών] από σφαίρες και του­λά­χι­στον πέντε νεκρούς σε αυτό το στάδιο», είπε σε δημο­σιο­γρά­φους εκπρό­σω­πος της αστυ­νο­μίας στην πόλη Οντέσα. Δεν έκανε σαφές αν στους τραυ­μα­τίες συμπε­ρι­λαμ­βά­νει τους ανθρώ­πους που εξέ­πνευ­σαν.

. «Όλες οι υπη­ρε­σίες διε­νερ­γούν έρευνα για πιθα­νούς υπό­πτους», ανέφερε, καθώς νωρί­τερα είχε γίνει λόγος για δύο οπλο­φό­ρους. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της γει­το­νι­κής πόλης Μίντλαντ, που ερω­τή­θηκε σχετικά από το τηλε­ο­πτικό δίκτυο Fox News, τρεις αστυ­νο­μι­κοί είναι ανάμεσα στους τραυ­μα­τίες.

«Ελπί­ζουμε ότι ήταν μόνο ένας ένοπλος και τον περιο­ρί­σαμε», είπε ο δήμαρ­χος, ο Τζέρι Μοράλες, μιλώ­ντας στο τηλε­ο­πτικό δίκτυο CNN.

Δια­βε­βαί­ωσε πως δεν γνω­ρί­ζει τίποτε για τον ένοπλο ή τα κίνητρά του. Ο αμε­ρι­κα­νός πρό­ε­δρος Ντό­ναλντ Τραμπ ανέφερε πως ενη­με­ρώ­θηκε για το επει­σό­διο στο Τέξας.

«Μόλις ενη­με­ρώ­θηκα από τον υπουργό Δικαιο­σύ­νης [Ουίλιαμ] Μπαρ για τα πυρά στο Τέξας», ανέφερε μέσω Twitter, δια­βε­βαιώ­νο­ντας ότι οι υπη­ρε­σίες επι­βο­λής του νόμου και το Ομο­σπον­διακό Γραφείο Έρευνας (FBI) έχουν κινη­το­ποι­η­θεί «πλήρως».

Η επίθεση στο Τέξας σημειώ­θηκε λίγο καιρό μετά το μακε­λειό στο Ελ Πάσο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.