ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: «Αναμένουμε τον καθορισμό των ομίλων»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ

Στα τε­λευ­ταία 24ωρα ανα­πα­ρά­γο­νται διά­φο­ρα δη­μο­σιεύ­μα­τα σχε­τι­κά με τον κα­θο­ρι­σμό των ομί­λων, ενό­ψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας.

Ο Α.Σ. Ρόδος με ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε, το­πο­θε­τή­θη­κε πάνω στο θέμα, ανα­φέ­ρο­ντας ότι ανα­μέ­νει τον κα­θο­ρι­σμό των ομί­λων και ότι έχει εμπι­στο­σύ­νη στην ΕΠΟ η οποία δεν θα επη­ρε­α­στεί από δα­κρύ­βρε­κτες ανα­κοι­νώ­σεις.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Λόγω των ημε­ρών και της ανα­με­νό­με­νης από­φα­σης της Ε.Π.Ο. για τον ορι­σμό των ομί­λων της Γ’ Εθνι­κής για το προ­σε­χές πρω­τά­θλη­μα, η Ρόδος δη­λώ­νει πως θα φι­λο­ξε­νή­σει κάθε αντί­πα­λη ομάδα στο νησί μας, χωρίς δεύ­τε­ρη σκέψη, χωρίς προ­βλη­μα­τι­σμό και όπως αρ­μό­ζει στην πα­ρά­δο­σή μας.

Θα αγω­νι­σθεί η ομάδα μας με αξιο­πρέ­πεια και απο­φα­σι­στι­κό­τη­τα πα­ντού, σί­γου­ρη για την έκ­βα­ση του πρω­τα­θλή­μα­τος, αφού έχει δη­μιουρ­γη­θεί για ανώ­τε­ρες κα­τη­γο­ρί­ες, στις οποί­ες πι­στεύ­ου­με πως θα είναι σύ­ντο­μα: Ο στό­χος είναι η κο­ρυ­φή και γι αυτόν τον στόχο πα­λεύ­ου­με.

Δη­λώ­νου­με πως έχου­με εμπι­στο­σύ­νη στα αρ­μό­δια όρ­γα­να της Πο­δο­σφαι­ρι­κής Ομο­σπον­δί­ας, ανα­μέ­νο­ντας την από­φα­ση για τον κα­θο­ρι­σμό των ομί­λων, χωρίς τον επη­ρε­α­σμό από δα­κρύ­βρε­κτες ανα­κοι­νώ­σεις».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.