ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία

Την 01-08-2019 το πρωί συνε­λή­φθη στον λιμένα της Κω, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπη­ρε­σίας Ελέγχου Δια­βα­τη­ρίων του Τμή­μα­τος Ασφα­λείας Κω, 29χρονος ημε­δα­πός ο οποίος επι­χεί­ρησε να ταξι­δέ­ψει στο εξω­τε­ρικό ενώ σε βάρος του ίσχυε μέτρο απα­γό­ρευ­σης εξόδου από τη χώρα.

Την 01-08-2019 το από­γευμα συνε­λή­φθη στην Κω από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφά­λειας Κω, 50χρονος ημε­δα­πός σε βάρος του οποίου εκκρε­μούσε κατα­δι­κα­στική απόφαση του τρι­με­λούς Πλημ­με­λειο­δι­κείου Κω, με ποινή φυλά­κι­σης δύο ετών και τριών μηνών για εμπρη­σμό και φθορά ξένης ιδιο­κτη­σίας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.