ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίβος: Ακυρώθηκε η «πρώτη» από Δευτέρα η προετοιμασία

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΟΙΒΟΣ

Την αγω­νι­στική περίοδο 2019-2020 που θα βρει τον σύλλογο να επι­στρέ­φει στο πρω­τά­θλημα της Α’ Κατη­γο­ρίας, σκέ­φτο­νται οι άνθρω­ποι, οι ποδο­σφαι­ρι­στές και το τεχνικό επι­τε­λείο του Φοίβου.

Σήμερα Παρα­σκευή είχε προ­γραμ­μα­τι­στεί η πρώτη συγκέ­ντρωση για τους ποδο­σφαι­ρι­στές στο στέκι των Κρε­μα­στε­νών, ωστόσο, ακυ­ρώ­θηκε καθώς πολλοί αθλητές έχουν επαγ­γελ­μα­τι­κές υπο­χρε­ώ­σεις.

Επο­μέ­νως το βλέμμα των «κυα­νο­κί­τρι­νων» στρέ­φε­ται στην προσεχή Δευτέρα 29 Ιουνίου που θα ξεκι­νή­σει η προ­ε­τοι­μα­σία για την νέα αγω­νι­στική περίοδο.

Το ραντε­βού έχει οριστεί για τις 16:45 στο γήπεδο Κρε­μα­στής, με τον προ­πο­νητή Μιχάλη Πολιά να μιλάει στους ποδο­σφαι­ρι­στές του, θα ακο­λου­θή­σει ο καθιε­ρω­μέ­νος αγια­σμός και στην συνέ­χεια θα ξεκι­νή­σει τα… βάσανα.

Περα­στικά σε Αγγε­λό­πουλο

Ανα­κοί­νωση με την οποία εύχεται ταχεία ανάρ­ρωση στον τεχνικό διευ­θυ­ντή της ομάδας Πανα­γιώτη Αγγε­λό­πουλο, εξέδωσε ο Φοίβος.

Ανα­λυ­τικά:

«Θέλουμε να εκφρά­σουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρ­ρωση στον τεχνικό διευ­θυ­ντή μας Πανα­γιώτη Αγγε­λό­πουλο που είχε τροχαίο ατύχημα το από­γευμα της Τετάρ­της.

Να σημειω­θεί πως είναι πολύ καλά στην υγεία του. Πανα­γιώτη σιδε­ρέ­νιος και γρήγορα κοντά μας».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.