Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Ανανέωσε ο Στεφανής

Προχωρά η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ΑΕΡΑ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πρόσληψη του προπονητή Βαγγέλη Χοσάδα και την ανανέωση της συνεργασίας με τους Σωτήρη Τάχο και Χρήστο Γιαννακάκη, διατήρησαν στις τάξεις τους ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ.
Ο Λεωνίδας Στεφανής συμφώνησε με την διοίκηση των Αφαντενών στην επέκταση του συμβολαίου του και ο σύλλογος την επισημοποίησε με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Στεφανή.
Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».
Από εκεί και πέρα, οι επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, αλλά και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, συνεχίζονται και εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αφαντενοί… παλεύουν για την απόκτηση μία πολύ καλής περίπτωσης ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει σημαντικά το έμψυχο δυναμικό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου