Αθλητικά

Κλεάνθης: «Ροσονέρι» Ποζατζίδης και Σταυριανός

Δύο παλιοί γνώριμοι της ομάδας του Κλεάνθη, επέστρεψαν στις τάξεις του συλλόγου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Συγκεκριμένα, οι «ροσονέρι» ενίσχυσαν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους, καθώς απέκτησαν τον μέσο Στέλιο Ποζατζίδη που στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Διαγόρα Βατίου και ΑΕΡΑ.
Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με την διοίκηση, υπογράφοντας την έναρξη της συνεργασίας του, με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο να έχει ακόμα μία καλή λύση στην διάθεσή του, για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ταυτόχρονα στην οικογένεια του Κλεάνθη επέστρεψε ο Γιώργος Σταυριανός που στα τελευταία χρόνια βρισκόταν στον πάγκο του Ηρακλή Λάρδου από τον οποίο αποχώρησε στα μέσα της περασμένης σεζόν.
Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει προπονητής στις Ακαδημίες των «ροσονέρι».
Ο Κλεάνθης επισημοποίησε την απόκτηση του Ποζατζίδη και την πρόσληψη του Σταυριανού, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Ποζατζίδη και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Κλεάνθη.
Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Σταυριανό ως προπονητή των Ακαδημιών του συλλόγου μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου