Τοπικές Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Αστυνομία

Την 01-07-2019 εντοπίσθηκαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, -10- αλλοδαποί (-6- άνδρες και -1- γυναίκα που συνόδευαν -3- παιδιά) οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Την 02-07-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.