ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Αν δεν υπογραφούν τα τηλεοπτικά, δεν ξεκινά πρωτάθλημα»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απο­φα­σι­σμέ­νες να οδη­γή­σουν την κα­τά­στα­ση στα άκρα εφό­σον δεν διευ­θε­τη­θεί το τη­λε­ο­πτι­κό ζή­τη­μα είναι οι ομά­δες της Super League 2 και της Football League, όπως τό­νι­σε ο Λε­ω­νί­δας Λε­ου­τσά­κος στον «Real FM».

Ο πρό­ε­δρος της Ένω­σης Β’-Γ’ Εθνι­κής Λε­ω­νί­δας Λε­ου­τσά­κος, τό­νι­σε ότι σε πε­ρί­πτω­ση που δεν υπο­γρα­φεί η σύμ­βα­ση για τα τη­λε­ο­πτι­κά δι­καιώ­μα­τα της ΕΡΤ, ούτε το πρω­τά­θλη­μα της Super League 2 αλλά ούτε και αυτό της Football League θα ξε­κι­νή­σει.

Ανα­λυ­τι­κά:

– Πού βρι­σκό­μα­στε και ποια είναι η κα­τά­στα­ση με τα τη­λε­ο­πτι­κά και το νο­μι­κό πλαί­σιο;

«Κά­να­με ένα συμ­βού­λιο με την Super League 2 και υπάρ­χει μια ομό­φω­νη από­φα­ση. Θέ­λου­με άμεσα ρα­ντε­βού με Βα­σι­λειά­δη, Παππά και Δρόσο. Να τη­ρη­θούν τα συμ­φω­νη­θέ­ντα. Να υπο­γρα­φεί το τη­λε­ο­πτι­κό συμ­βό­λαιο που έχει ήδη συμ­φω­νη­θεί».

– Με την ΕΡΤ μι­λά­με πάντα;

«Βε­βαί­ως και για τις δύο κα­τη­γο­ρί­ες».

– Τι σας είπαν μέχρι στιγ­μής;

«Στεί­λα­με επι­στο­λές σε όλους τους αρ­μό­διους φο­ρείς και ακόμη δεν έχου­με την πα­ρα­μι­κρή ει­δο­ποί­η­ση. Θα πε­ρι­μέ­νου­με με­ρι­κές μέρες και θα δούμε. Αν δεν υπο­γρά­φουν τα τη­λε­ο­πτι­κά κα­νέ­να πρω­τά­θλη­μα δεν θα ξε­κι­νή­σει, αυτό είναι σαφές».

– Γιατί ισχύ­ει αυτή η κα­θυ­στέ­ρη­ση;

«Δεν το ξέρω. Την προη­γου­μέ­νη εβδο­μά­δα βγήκε σε ρα­διό­φω­νο ο πρω­θυ­πουρ­γός, είπε ότι κι εκεί­νος συμ­φω­νεί με την ανα­διάρ­θρω­ση και καλώς γί­νε­ται. Εμείς ανα­μέ­νου­με τα πε­πραγ­μέ­να και τα συμ­φω­νη­θέ­ντα. Μι­λή­σα­με με τους εμπλε­κό­με­νους. Σε πρώτη φάση πάλι και πέ­ρυ­σι εμείς ήμα­σταν οι αδι­κη­μέ­νοι. Πή­ρα­με λι­γό­τε­ρα χρή­μα­τα από τις 7 της S.L. Δεν μπο­ρεί πάλι εμείς να δε­χτού­με μεί­ω­ση. Οι ομά­δες ανέ­βα­σαν μπά­τζετ για να μπουν στην νέα κα­τη­γο­ρία. Τώρα θα έρθει νέο σχέ­διο; Τι θα γίνει; Θεωρώ ότι είναι άδικο. Θα είναι δύ­σκο­λο κα­λο­καί­ρι αν δεν τη­ρη­θούν τα συμ­φω­νη­θέ­ντα. Μια συμ­φω­νία που ήρθε με κόπο. Με αδι­κη­μέ­νες και ευ­νοη­μέ­νες ομά­δες. Εμείς μειώ­σα­με πιο μπρο­στά τις ομά­δες για να εί­μα­στε εντά­ξει».

– Αν όλα πάνε καλά, θα είναι για ένα χρόνο η νέα συμ­φω­νία;

«Ναι θα είναι για ένα χρόνο. Του χρό­νου πάλι τα ίδια θα έχου­με. Τώρα όμως οι ομά­δες είναι προ των πυλών και δεν ξέ­ρουν τι θα γίνει. Αν τη­ρη­θούν φέτος τα συμ­φω­νη­θέ­ντα θα προ­σπα­θή­σου­με κάτι κα­λύ­τε­ρο για την νέα χρο­νιά αν δεν συ­νερ­γα­στού­με με την ΕΡΤ. Θα ψά­ξου­με και θα δούμε. Επα­να­λαμ­βά­νω ότι δεν ξε­κι­νούν τα πρω­τα­θλή­μα­τα αν δεν υπο­γρα­φούν τα τη­λε­ο­πτι­κά συμ­βό­λαια που έχουν συμ­φω­νη­θεί. Δεν ξε­κι­νούν πρω­τα­θλή­μα­τα. Είναι 26 πε­ρι­φέ­ρειες, 12 από την Super League 2 και 14 από την Football League. Δεν θα πρέ­πει αυτές οι ομά­δες να έχουν τα συμ­φω­νη­θέ­ντα και να ξέ­ρουν το μπά­τζετ τους;».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.