ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 2- Κ19: Ξεκινά το πρωτάθλημα Νέων

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγορας Νέοι

Ακού­γε­ται σαν ψέμα, αλλά έπειτα από τρεις ανα­βο­λές το πρω­τά­θλημα Κ19 της Super League 2 ξεκινά το Σάββατο 13 Ιανουα­ρίου .
Πρό­κει­ται για μία διορ­γά­νωση πλήρως υπο­βαθ­μι­σμένη, αφού η αρχική ημε­ρο­μη­νία σέντρας είχε προ­γραμ­μα­τι­στεί για τις 12 Νοεμ­βρίου. Ακο­λού­θως ανα­βλή­θηκε για τις 26 Νοεμ­βρίου, στην συνέ­χεια για τις 10 Δεκεμ­βρίου και εν τέλει αρχίζει στις 13 Ιανουα­ρίου.
Η κανο­νική σεζόν περι­λαμ­βά­νει, ως γνωστόν, 8 αγώνες για κάθε συμ­με­τέ­χουσα.
Ο Δια­γό­ρας έχει τοπο­θε­τη­θεί στον 3ο όμιλο και στην πρε­μιέρα θα υπο­δε­χθεί το Σάββατο στις 12:30 στο ενω­σιακό γήπεδο στις εγκα­τα­στά­σεις του Κορα­κό­νε­ρου την Καλα­μάτα. Την ανα­μέ­τρηση θα διευ­θύ­νει ο Αλέ­ξαν­δρος Αυγε­νι­κού, με βοηθούς τον Τσα­μπίκο Πηδιάκη και τον Αλέ­ξαν­δρο Γιαν­νούλη και παρα­τη­ρητή διαι­τη­σίας τον Μάριο Ναζι­ρό­πουλο, όλοι από τον σύν­δε­σμο της Δωδε­κα­νή­σου.
Ανα­λυ­τικά:
Super League 2- Κ19
3ος όμιλος
1η αγω­νι­στική
Σάββατο 13/1

-Δημοτικό γήπεδο Ηλιού­πο­λης Β’ 12:00
Ηλιούπολη- Πανα­χαϊκή
Διαι­τη­τές: Γιαν­να­ρά­κης, Σηφάκης, Αντω­νό­που­λος
Παρ. διαι­τη­σίας: Ψαλ­λί­δας
-ΕΑΚ «Καλ­λι­πά­τειρα» 12:30
Διαγόρας- Καλα­μάτα
Διαι­τη­τές: Αυγε­νι­κού, Πηδιά­κης, Γιαν­νού­λης
Παρ. διαι­τη­σίας: Ναζι­ρό­που­λος
Ρεπό: Τηλυ­κρά­της Λευ­κά­δας

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.