Αθλητικά

Ατρόμητος Διμυλιάς: Κέρδισε την ένσταση και προβιβάζεται

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜΥΛΙΑΣ

Ο Ατρόμητος Διμυλιάς είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τον Ροδιακό και την Ομόνοια Γενναδίου στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι «πράσινοι» κέρδισαν την ένσταση που είχαν καταθέσει για πλαστοπροσωπία στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Ταξιάρχη Καλάθου, όπως αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να κατακυρωθεί το παιχνίδι στους Διμυλιανούς με σκορ 3-0, κατακτώντας το «τρίποντο» και σε συνδυασμό με την ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών που επιβλήθηκε στον Ταξιάρχη, ο Ατρόμητος να τερματίσει στην 3η προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Κατηγορίας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.