Αθλητικά

Διαγόρας: Με σοβαρότητα για την πρόκριση

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Δωδεκανήσου ρίχνεται σήμερα ο Διαγόρας που στις 18:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας θα υποδεχθεί την Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ., με φόντο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του θεσμού.
Ο «γηραιός» είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης- πρόκρισης, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Κώοι αγωνίζονται σε χαμηλότερη κατηγορία, ωστόσο, ο προπονητής του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές του να παρασυρθούν, γι’ αυτό και τους ζήτησε μεγάλη σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία από το πρώτο λεπτό.
Ο Διαγόρας όπως είναι εύκολα αντιληπτό θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο έτσι ώστε να εμπλουτίσει την τροπαιοθήκη του, όμως βλέπει τον σημερινό ημιτελικό, σαν μία πολύ καλή ευκαιρία να διατηρήσει τον ρυθμό του, έχοντας κυρίως το μυαλό του στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Αυτό που δεν θέλει κανένας στον «γηραιό» είναι να προκύψει κάποιος τραυματισμός ποδοσφαιριστή που θα θέσει σε κίνδυνο την συμμετοχή του στα παιχνίδια που απομένουν στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αλλά και τα μπαράζ ανόδου.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, με ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια και ασκήσεις ενεργοποίησης.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες, γι’ αυτό και θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Ο τεχνικός του «γηραιού» δεν ανακοίνωσε αποστολή και κάλεσε όλους τους αθλητές να βρίσκονται σήμερα στα αποδυτήρια, καθώς λίγο πριν την σέντρα θα καταλήξει στην 18αδα.
Κάλεσμα στον κόσμο
Με ανακοίνωσή του ο Διαγόρας κάλεσε όλους τους φιλάθλους του νησιού μας να βρεθούν σήμερα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας για να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου με αντίπαλο την Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ.
Ο «γηραιός» γνωστοποίησε ότι το εισιτήριο έχει οριστεί στα 5 ευρώ.
Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας καλεί τα μέλη του και όλους τους φιλάθλους του νησιού, να παρακολουθήσουν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι του Διαγόρα με την Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. Κω, στο δημοτικό στάδιο Ρόδου, την Τετάρτη 03 Απριλίου 2019 στις 18:00, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου