Αθλητικά

Ανείπωτη θλίψη για τον Γιάννη Παυλίδη

Σε βαρύ πένθος «βυθίστηκε» από την Δευτέρα το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου, καθώς έχασε την μάχη για την ζωή ο Γιάννης Παυλίδης.
Σήμερα το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου έγινε η κηδεία του εκλιπόντος, με πολύ κόσμο να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία.
Αναλυτικά οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις που εκδόθηκαν:
Μανόλης Γλυνός: «Η απώλεια της εμβληματικής μορφής του τοπικού ποδοσφαίρου Γιάννη Παυλίδη, μας γέμισε θλίψη.
Το κενό που αφήσει πίσω του ως αθλητής και ως άνθρωπος είναι δυσαναπλήρωτο.
Θα διαφυλάξουμε την προσφορά του στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο ως παρακαταθήκη και το ήθος που έδειξε σε αυτή τη μεγάλη του διαδρομή στον αθλητισμό ως φωτεινό παράδειγμα.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη οικογένειά του και στους οικείους του».
ΕΠΣΔ: «Στο άγγελμα του θανάτου του Ιωάννη Παυλίδη, η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ συνήλθε εκτάκτως στις 04 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
Να παραστεί αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην εξόδιο ακολουθία
Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεταστάντος,
Να κατατεθεί το συμβολικό ποσό των 100€ στο ίδρυμα ΄΄Άγιος Ανδρέας΄΄
Να τηρηθεί 1ος λεπτού σιγή στην επικείμενη Γ.Σ. των μελών της ΕΠΣΔ, στις 22/02/2019
Να τηρηθεί 1ος λεπτού σιγή στους αγώνες των τοπικών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ όλων των κατηγοριών, το σαββατοκύριακο 09 και 10/02/2019
Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.
Με μεγάλη θλίψη η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, πληροφορήθηκε, τον αδόκητο χαμό του Ιωάννη Παυλίδη ο οποίος διετέλεσε, πρόεδρος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου καθώς και προπονητής στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΔ και υπήρξε ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες του νησιού μας, ήταν η σύγχρονη ιστορία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος, κ. Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, για τη μεγάλη τους απώλεια».
Διαγόρας: «Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Διαγόρας μετά το άγγελμα της θλιβερής είδησης του χαμού του Γιάννη Παυλίδη, πρώην ποδοσφαιριστή, προπονητή μας και μέλος της ευρύτερης Διαγορίτικης οικογένειας, αργότερα προπονητής των Μικτών Ομάδων Δωδεκανήσου και πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα εξής:
Να παραστεί αντιπροσωπεία στην Εξόδιο Ακολουθία
Να εκφραστούν συλλυπητήρια στην οικογένεια του και
Να κατατεθεί στέφανο στη σωρό του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Α.Σ. Ρόδος: «Με αισθήματα θλίψης και βαθιάς συγκίνησης αποχαιρετά ο Α.Σ. Ρόδος τον Γιάννη Παυλίδη, έναν ξεχωριστό άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία του ροδιακού και του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, θέση από την οποία υπηρέτησε στο παρελθόν και τον σύλλογό μας. Ο Γιάννης Παυλίδης υπήρξε βαθύς γνώστης του αθλήματος, στο οποίο σταδιοδρόμησε επί δεκαετίες προσφέροντας τα μέγιστα στον αθλητισμό του τόπου και αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για τον χαμό του, το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρόδος συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε αντιπροσωπεία του να παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία, να καταθέσει στεφάνι και να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ροδιακής γης που θα τον σκεπάσει. Αλησμόνητος».
Σ.Π.Π.Δ.: «Η Ε.Ε. του συνδέσμου και τα μέλη μας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην μέλους μας Γιάννη Παυλίδη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Διγενής: «Ο Διγενής αποχαιρετά τον Γιάννη Παυλίδη.
Σε πένθος βρίσκεται το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο με την απώλεια του Γιάννη Παυλίδη, ο οποίος μεγάλωσε γενιές ποδοσφαιριστών κυρίως μέσα από τις Μικτές Ομάδες Δωδεκανήσου.
Στο άγγελμα του θανάτου του Γιάννη Παυλίδη, το Δ.Σ, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ομάδας του Α.Σ Διγενής, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια και συμπαραστέκονται στο πένθος της οικογένειας.
Ο Γιάννης Παυλίδης διετέλεσε προπονητής την δεκαετία του 90 όπου πανηγυρίσαμε ένα πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα».
Σ.Δ.Π.Δ.: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του Σ.Δ.Π. Δωδεκανήσου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Ορέστη Παυλίδη και στην οικογένειά του για τον αδόκητο χαμό του αδελφού του, Ιωάννη Παυλίδη».
Ποσειδώνας Καρπάθου: «Τα συλλυπητήριά της εκφράζει στους οικείους του, η διοίκηση του αθλητικού σωματείου Καρπάθου Ποσειδών στο άκουσμα του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Γιάννη Παυλίδη .
Του ανθρώπου που στάθηκε δίπλα στην ομάδα μας σε αρχές της δεκαετίας του 80’ όταν για πρώτη φορά αγωνιζόταν ο Ποσειδώνας στις κατηγορίες του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και προσέφερε τις πολύτιμες γνώσεις του και την βοήθεια του αφιλοκερδώς ώστε να μπορέσει η ομάδα μας να βρει το δρόμο της στο δύσκολο αυτό μονοπάτι.
Αλησμόνητος».
Α.Σ. Χάλκης: «Ο Α.Σ. Χάλκης εκφράζει δημόσια τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του φίλου της ομάδας μας Γιάννη Παυλίδη.
Στην οικογένεια του Ινιέρ , Κατερίνα και Χριστίνα να τον θυμούνται πάντα.
Στον αδελφό του Ορέστη την πατριωτική μας στήριξη και αγάπη για την απώλεια του.
Στους ποδοσφαιριστές μας Πέτρο Μιτζιρίκη και Θάνο Πουλή , καλή δύναμη και καλό κουράγιο.
Μια ιστορική μορφή του Ροδίτικου ποδοσφαίρου έφυγε από την ζωή αφήνοντας πίσω του ένα ολόκληρο βιβλίο εμπειριών και επιτυχιών για να διαβάσουμε εμείς οι νεότεροι και να αποκτήσουμε γνώσεις.
Καλό Παράδεισο να έχει».
Ορφέας:« Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Παυλίδη, για τον αδόκητο χαμό του.
Το κενό που αφήνει πίσω του ο Γιάννης Παυλίδης στο ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου είναι δυσαναπλήρωτο, αφού η προσφορά του ως ποδοσφαιριστή και ως προπονητή ήταν τεράστια.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε. Αλησμόνητος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου