ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Με αέρα υπεροχής

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ

Ακόμα μία νίκη πρό­σθεσε στην συλλογή του ο ΓΑΣ Ιάλυσος στον 6ο όμιλο του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας.

Οι «τοξο­βό­λοι» του Σάκη Παπα­βα­σι­λείου πραγ­μα­το­ποιώ­ντας πει­στική εμφά­νιση, επι­κρά­τη­σαν μέσα στο δημο­τικό γήπεδο Τρα­γα­νού της τοπικής Νίκης με σκορ 2-0, με τέρματα που σημεί­ωσε ο Αλέ­ξαν­δρος Περο­γαμ­βρά­κης, στο πλαίσιο της 17ης αγω­νι­στι­κής.

Η ομάδα του νησιού μας δια­τη­ρή­θηκε στην κορυφή του βαθ­μο­λο­γι­κού πίνακα, συντη­ρώ­ντας την διαφορά των έξι βαθμών από τον Διαγόρα, πραγ­μα­το­ποιώ­ντας ακόμα ένα απο­φα­σι­στικό βήμα για την κατά­κτηση του τίτλου και της απευ­θείας ανόδου.

Ο Σάκης Παπα­βα­σι­λείου και οι συνερ­γά­τες του, μοί­ρα­σαν συγ­χα­ρη­τή­ρια στους ποδο­σφαι­ρι­στές για την εμφά­νιση και το απο­τέ­λε­σμα, ωστόσο, τους ζήτησαν να συνε­χί­σουν την προ­σπά­θεια, προ­κει­μέ­νου να υλο­ποι­ή­σουν τον στόχο του συλ­λό­γου που είναι η κατά­κτηση του τίτλου.

Πλέον το μυαλό των «τοξο­βό­λων» βρί­σκε­ται στην εντός έδρας ανα­μέ­τρηση της 18ης αγω­νι­στι­κής με αντί­παλο την Θύελλα Ραφήνας, με την νίκη να απο­τε­λεί μονό­δρομο, έτσι ώστε η ομάδα να πλη­σιά­σει κι άλλο στον τίτλο.

Η προ­ε­τοι­μα­σία του συλ­λό­γου ξεκί­νησε χθες το μεση­μέρι στο «Κλε­ό­βου­λος Χατζη­γε­ωρ­γίου» με τον 42χρονο τεχνικό να μοι­ρά­ζει σε δύο γκρουπ τους ποδο­σφαι­ρι­στές του.

Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αθλητές αγω­νί­στη­καν την Κυριακή, εκτε­λώ­ντας ασκή­σεις απο­θε­ρα­πείας και χαλά­ρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπό­λοι­ποι ποδο­σφαι­ρι­στές που προ­πο­νή­θη­καν σε εντα­τι­κούς ρυθμούς.

Το κανο­νικό πρό­γραμμα ακο­λού­θησε και ο Βαγ­γέ­λης Ρεκλεί­της που ξεπέ­ρασε τον τραυ­μα­τι­σμό του, ο οποίος ανε­βά­ζει ρυθμούς για να τεθεί στην διάθεση του Παπα­βα­σι­λείου ενόψει Θύελλας Ραφήνας.

Όπως όλα δεί­χνουν, σήμερα οι «τοξο­βό­λοι» θα έχουν ρεπό για να ξεκου­ρα­στούν και να γεμί­σουν τις μπα­τα­ρίες τους.

Τιμω­ρη­μέ­νοι Κόλα και Δωματάς

Το ευχά­ρι­στο για τον τεχνικό του ΓΑΣ Ιάλυσος είναι ότι δεν προ­έ­κυ­ψαν προ­βλή­ματα τραυ­μα­τι­σμών από το παι­χνίδι με την Νίκη Τρα­γα­νού.

Ωστόσο στην ανα­μέ­τρηση με την Θύελλα Ραφήνας δεν θα μπορεί να υπο­λο­γί­ζει στις υπη­ρε­σίες των Βλάντι Κόλα και Γιάννη Δωματά, καθώς συμπλή­ρω­σαν τέσ­σε­ρις κίτρι­νες κάρτες και τιμω­ρή­θη­καν με μία αγω­νι­στική.

Εκτός πλάνων παρα­μέ­νει και ο Μισέλ που βρί­σκε­ται εδώ και μεγάλο χρονικό διά­στημα στην χώρα του για σοβαρό οικο­γε­νειακό πρό­βλημα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.