Αθλητικά

Χωρίς Γκιμπς και Γεωργαλλή με Α.Ε.Κ.!

Με δύο σημαντικές απουσίες και με στόχο να κάνει μία καλή εμφάνιση, ο Κολοσσός δοκιμάζεται σήμερα (16:00 Cosmotesport 4) στο Ο.Α.Κ.Α. με αντίπαλο την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τη Basket League. Οι «θαλασσί» θέλουν να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο και από την επόμενη του αγώνα να ξεκινήσουν αλλαγές στο ρόστερ τους, εν όψει των «τελικών» παραμονής κυρίως στο «Βενετόκλειο». Ο Κώστας Φλεβαράκης δεν έχει πάρει μαζί του στην Αθήνα τον Αμερικανό Γκιμπς, που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα και τον αρχηγό Γιάννη Γεωργαλλή. Το μυαλό βέβαια των Ροδιτών βρίσκεται στις 26 Ιανουαρίου στον «τελικό» με τον Χολαργό, ενώ ενδιάμεσα βρίσκεται το επίσης δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα.
Για τους Ροδίτες το σημερινό παιχνίδι είναι μία πρόκληση, ώστε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σ’ έναν καλύτερο και πιο γεμάτο αντίπαλο, όπως είναι η Α.Ε.Κ. του Λούκα Μπιάνκι. Από τη σημερινή αναμέτρηση ο Κολοσσός μόνο κέρδος μπορεί, να έχει αν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας με την απόκτηση ενός άσου που να δημιουργεί παιχνίδι και ενός αθλητικού ψηλού. Στην αποστολή του Κολοσσού για την Αθήνα συμμετέχουν οι εξής αθλητές: Ντιγκς, Παπαδάκης, Μπιλλής, Μαυροειδής, Πίνκστον, Τσούπκοβιτς, Αγγελάκος, Δημάκος, Γεωργάκης, Κάρτερ και Μπράουνινγκ.
*Ντεμπούτο με τη φανέλα της Α.Ε.Κ. θα κάνει ο Αμερικανός Τζόρνταν Θίοντορ, που έκανε την πρώτη του προπόνηση την περασμένη Πέμπτη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου