- Άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή των Στεγνών, πιθανόν παρασυρμένος από ορμητικά νερά.
- Αυτοκίνητο που φέρεται να ανήκει στον άνδρα εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα.
- Στην περιοχή μεταβαίνει ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης για να ενημερωθεί και να συντονίσει τις ενέργειες.
- Οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες του συμβάντος και συνεχίζουν τις έρευνες.
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άνδρας στην περιοχή των Στεγνών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που παρασύρθηκε όπως όλα δείχνουν απο τα ορμητικά νερά.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αυτοκίνητο που φέρεται να ανήκει στον ίδιο εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα.
Οπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για ημεδαπό με καταγωγή από τις Σέρρες και εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Στην περιοχή μεταβαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες της “δ”, ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης.


























Πηγή φώτο Κυκλώνας Ρόδου, Συμβαίνει τώρα στη Ρόδο
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.