Αθλητικά

Κλεάνθης: Οι επόμενες ημέρες κρίνουν την αποστολή

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου η ομάδα του Κλεάνθη θα ταξιδέψει στην Κω για να αντιμετωπίσει τον ΔΙ.ΑΣ., στο πρώτο παιχνίδι του 2019 για τους «ροσονέρι».
Το συγκρότημα του Ανδρέα Σταύρου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς και επαγγελματικές υποχρεώσεις ποδοσφαιριστών, γι’ αυτό και είναι άγνωστο αυτή την στιγμή σε ποιους αθλητές θα στηριχθεί ο έμπειρος τεχνικός.
Οι επόμενες ημέρες των προπονήσεων θα ξεκαθαρίσουν ποιους ποδοσφαιριστές ο Ανδρέας Σταύρου θα συμπεριλάβει στην αποστολή των «ροσονέρι», η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής για το νησί του Ιπποκράτη, καθώς το παιχνίδι με τον ΔΙ.ΑΣ. αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το μεσημέρι του Σαββάτου.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο του συλλόγου, με τον έμπειρο τεχνικό να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.
Οι προπονήσεις των «ροσονέρι» θα συνεχιστούν σήμερα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται την Πέμπτη με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου