ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήλωση του κ Γ. Νικητιάδη για τη μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Δωδεκάνησο

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Για τη μη συμ­με­τοχή του στο ψηφο­δέλ­τιο του ΚΙΝΑΛ στη Δωδε­κά­νησο στις επό­με­νες εθνικές εκλογές ο τ. Υφυ­πουρ­γός Πολιτισμού-Τουρισμού και π. Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου Γιώργος Νικη­τιά­δης, έκανε την ακό­λουθη δήλωση:

« Αρκετά νωρίς είχα εκφρά­σει την βούλησή μου να συστρα­τευθώ στο ψηφο­δέλ­τιο του ΚΙΝΑΛ στην Δωδε­κά­νησο, προ­κει­μέ­νου να συνει­σφέρω με τις όποιες δυνά­μεις μου, στην αύξηση του ποσο­στού του και στην βελ­τί­ωση της παρου­σίας του στα νησιά μας.

Η μη συμ­με­τοχή μου στο ψηφο­δέλ­τιο εξαι­τίας αντιρ­ρή­σεων από συγκε­κρι­μένο υπο­ψή­φιο, δεν απο­τε­λεί ενέρ­γεια που συνάδει με τις αρχές και τις αξίες που θέλει να υπη­ρε­τή­σει το ΚΙΝΑΛ. Τελικός κριτής όλων μας θα είναι ο Λαός της Δωδε­κα­νή­σου . Όλοι,  αργά ή γρήγορα, κρι­νό­μα­στε.

Σε ό,τι με αφορά, είναι αυτο­νό­ητο ότι θα συνε­χίσω να αγω­νί­ζο­μαι για τις αρχές και τις αξίες που μέχρι σήμερα υπη­ρέ­τησα και θα επι­διώξω να είμαι διαρκώς στον κοινό αγώνα με τους συμπα­τριώ­τες μου Δωδε­κα­νή­σιους που παλεύ­ουν για μια καλύ­τερη πορεία των νησιών μας και της πατρί­δας μας και για την βελ­τί­ωση του επι­πέ­δου ζωής τους που έχει υποστεί τερά­στια πλήγ­ματα τα τελευ­ταία χρόνια.

Η χώρα μας περνάει σε μια και­νούρ­για εποχή. Μετά τις επό­με­νες εθνικές εκλογές, η νέα κυβέρ­νηση θα πρέπει να οργα­νώ­σει με σωστό και προ­ο­δευ­τικό τρόπο την μετα­μνη­μο­νιακή εποχή, θα πρέπει να προ­χω­ρή­σει σε σημα­ντι­κές μεταρ­ρυθ­μί­σεις που δεν τόλμησε ή δεν ήθελε η κυβέρ­νηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΛ, θα πρέπει να άρει τις αδικίες που έχει υποστεί η μέγιστη πλειο­ψη­φία των εργα­ζο­μέ­νων και του λαού μας και τέλος θα πρέπει να χαράξει μια νέα πολι­τική  για τα εθνικά μας θέματα που θα θωρα­κί­ζει επαρκώς την χώρα.

Το μεγάλο στοί­χημα της εποχής μας παρα­μέ­νει η αντι­με­τώ­πιση του φαι­νο­μέ­νου του λαϊ­κι­σμού που είτε εκπο­ρεύ­ε­ται από την ψευ­δο­α­ρι­στερά του ΣΥΡΙΖΑ, είτε από την δεξιά, δεν βοηθάει σε ένα ομαλό πολι­τικό κλίμα και στις μεγάλες συναι­νέ­σεις που έχει τόσο πολύ ανάγκη η πατρίδα μας. Το ΚΙΝΑΛ,  πέρα από τις παθο­γέ­νειες και τις παι­δι­κές του «αρρώ­στιες», παρα­μέ­νει ο πλέον νηφά­λιος και ώριμος πολι­τι­κός σχη­μα­τι­σμός που με τις προ­τά­σεις του και την στάση του ,έχει όραμα για τη χώρα και αφενός αντι­στρα­τεύ­ε­ται κάθε είδους λαϊ­κι­σμό απ’ όπου και να προ­έρ­χε­ται, αφε­τέ­ρου δείχνει στην πράξη την ετοι­μό­τητα του για τις νέες εθνικές συναι­νέ­σεις που απαι­τού­νται και είναι απο­λύ­τως ανα­γκαίες για την πατρίδα μας. Είναι βεβαίως προ­φα­νές,   ότι ο εκφρα­στής της κεντρο­α­ρι­στε­ράς στην Ελλάδα, δεν μπορεί να μην λει­τουρ­γεί με δημο­κρα­τικό τρόπο και να μην ανα­δει­κνύει τους υπο­ψη­φί­ους του βου­λευ­τές με δια­δι­κα­σίες που δεν θα επι­τρέ­πουν οποιο­δή­ποτε απο­κλει­σμό. Θεωρώ παρα­ταύτα αυτο­νό­ητη την συνέ­χιση της στρά­τευ­σης μου στον χώρο αυτό και την αδιά­λει­πτη παρου­σία μου στα νησιά της Δωδε­κα­νή­σου δίπλα στους συμπα­τριώ­τες μου Δωδε­κα­νή­σιους που δια­τη­ρούν πάντα υψηλά το δημο­κρα­τικό και το πατριω­τικό τους φρόνημα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.