Αθλητικά

Επιτακτική ανάγκη η νίκη με Δειλινό

Μονόδρομο αποτελεί για την Καλλιθέα, η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής (13:00) κόντρα στον Α.Ο. Δειλινού, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, η ομάδα του Χρήστου Μπίλια καλείται να κερδίσει τους ουραγούς και χωρίς νίκη Κρητικούς, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της παραμονής στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Η Καλλιθέα με ρεκόρ 1-5 βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ξέρει καλά ότι μόνο με νίκη θα μπορεί να πιστεύει σε κάτι καλύτερο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η χρονιά θα τελειώσει άδοξα από νωρίς.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου, με εξαίρεση τον Σπύρο Μήτση, ο οποίος πονάει στο γόνατο και δεν συμμετέχει τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις. Η Καλλιθέα θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αφού για τον ίδιο λόγο θέλει τη νίκη και ο Α.Ο. Δειλινού. Η προετοιμασία των Ροδιτών θα ολοκληρωθεί αύριο στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας και φυσικά η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Μετά τη νίκη επί της Αγίας Παρασκευής, η Καλλιθέα μετράει συνεχόμενες ήττες από τον Β.Α.Ο.Λ. Χίου, τον Άρη Θήβας τον Λοκρό Αταλάντης (εντός έδρας) και τη Χαλκίδα, που έχουν φέρει την ομάδα σε δύσκολη θέση. Η νίκη κρίνεται επιτακτική ανάγκη την Κυριακή και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλα πολύ καλά στις τάξεις της ομάδας. Ο Χρήστος Μπίλιας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική και στη φυσική κατάσταση και η Καλλιθέα είναι πανέτοιμη για να πάρει το δεύτερο ροζ φύλλο της χρονιάς στη Γ’ Εθνική.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου