Αθλητικά

Άρης Αρχαγγέλου: Κομπλέ για να επιστρέψει στα «τρίποντα»

Το Σάββατο στις 14:45 στο γήπεδο Αρχαγγέλου ο τοπικός Άρης θα υποδεχθεί τον Διαγόρα Βατίου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Γιώργου Σάββενα προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-3 από τον Κλεόβουλο στην Λίνδο, γι’ αυτό και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα «τρίποντα», προκειμένου να βρεθούν ψηλότερα από την 8η θέση του πίνακα στην οποία βρίσκονται αυτή την στιγμή.
Φυσικά οι Αρχαγγελίτες γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, καθώς οι Βατενοί «καίγονται» για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για την εξασφάλιση της παραμονής, όμως θεωρούν ότι αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, έχοντας στα υπέρ τους και τον παράγοντα έδρα, τότε εύκολα ή δύσκολα θα κατακτήσουν το πολυπόθητο «τρίποντο».
Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο του συλλόγου, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου