Αθλητικά

ΓΑΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Ρόδου: «Γεμάτος» μετάλλια από το «Γ. Βόλαρης 2018»

Από τις 13 έως και τις 15 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων διεξήχθη το Πανελλήνιο Κύπελλο TAE KWON DO «Γ. Βόλαρης 2018», με τον ΓΑΟ TAE KWON DO Ρόδου να συμμετέχει με επτά αθλητές.
Τα παιδιά του Παύλου Καζαντζόγλου γι’ ακόμα μία φορά έβγαλαν… ασπροπρόσωπο το νησί μας καθώς πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις, επιστρέφοντας στην βάση τους γεμάτα μετάλλια για τον ΓΑΟ TAE KWON DO Ρόδου.
Συγκεκριμένα στις μαύρες ζώνες που έγιναν στις 14/11 αγωνίστηκαν, στην κατηγορία των έως 68 κιλά στους Άνδρες ο Σάββα Γιαννέττος ο οποίος δεν κατάφερε να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις. Στην κατηγορία των έως 78 κιλά στους Εφήβους ο Δημήτρης Σφυρίου κατέκτησε την 3η θέση, στην κατηγορία έως 57 κιλά στους Παίδες ο Νίκος Ψυχογιός κατέκτησε την 2η θέση, ενώ και ο Παναγιώτης Καταχανάς στην κατηγορία έως 65 κιλά στους Παίδες κατέκτησε την 2η θέση. Στην κατηγορία έως 37 κιλά των Κορασίδων η Εβελίνα Λιθάρη κατέκτησε την 3η θέση.
Στις έγχρωμες ζώνες που έγιναν στις 15/11, ο Μιχάλης Γιαλλουράκης κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία έως 68 κιλά των Εφήβων, ενώ την 2η θέση κατέκτησε και η Ελευθερία Νικολίτση στην κατηγορία έως 51 κιλά των Κορασίδων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου