ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίβος: Με το… μαχαίρι στα δόντια

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

Σή­με­ρα στις 15:15 ο Φοί­βος Κρε­μα­στής θα φι­λο­ξε­νη­θεί στο γή­πε­δο Ρα­φή­νας από την το­πι­κή Θύ­ελ­λα στο παι­χνί­δι που θα ανοί­ξει το πρό­γραμ­μα της 8ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας στον 6ο όμιλο.
Η ομάδα του Σάββα Ορ­φα­νί­δη προ­έρ­χε­ται από την εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 σε βάρος της Νίκης Τρα­γα­νού που ήταν η πρώτη στην σεζόν, η οποία ανέ­βα­σε βαθ­μο­λο­γι­κά τον σύλ­λο­γο και ψυ­χο­λο­γι­κά τους πο­δο­σφαι­ρι­στές.
Οι Κρε­μα­στε­νοί τώρα είναι πα­νέ­τοι­μοι και απο­φα­σι­σμέ­νοι να κά­νουν ό,τι περ­νά­ει από τα… πόδια τους προ­κει­μέ­νου να απο­σπά­σουν ακόμα ένα θε­τι­κό απο­τέ­λε­σμα ( αν είναι δυ­να­τόν την νίκη), απέ­να­ντι στην Θύ­ελ­λα, προ­κει­μέ­νου να ανα­σά­νουν κι άλλο βαθ­μο­λο­γι­κά.
Φυ­σι­κά γνω­ρί­ζουν ότι θα έχουν δύ­σκο­λη απο­στο­λή, όμως πι­στεύ­ουν ότι έχουν τις δυ­να­τό­τη­τες να απο­σπά­σουν πόντο ή πό­ντους από την ανα­μέ­τρη­ση.
Στην απο­στο­λή Παϊ­ζά­νος, Νι­κή­τας και Χα­τζη­στα­μά­της
Από εκεί και πέρα, η προ­ε­τοι­μα­σία των πο­δο­σφαι­ρι­στών του Φοί­βου ολο­κλη­ρώ­θη­κε χθες το με­ση­μέ­ρι στο γή­πε­δο Κρε­μα­στής, με τον Σάββα Ορ­φα­νί­δη να δίνει εντο­λή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις τα­κτι­κής και ενερ­γο­ποί­η­σης των πο­δο­σφαι­ρι­στών.
Μετά το τέλος της προ­πό­νη­σης ο έμπει­ρος τε­χνι­κός ανα­κοί­νω­σε την απο­στο­λή, την οποία απαρ­τί­ζουν οι ακό­λου­θοι 18 πο­δο­σφαι­ρι­στές:
Μι­χα­λά­κης, Γιαν­νού­λης, Παϊ­ζά­νος, Νι­κή­τας, Πα­πα­στα­μά­της, Τερ­ζί­ου, Κα­ρα­γε­ωρ­γί­ου, Γαρ­γά­λης, Μπάρ­δης, Τζε­λάι, Χα­τζη­σάβ­βας, Στελ­λάς, Τα­φά­νι, Κου­δού­νης, Πα­τσί­λης, Αρ­φα­ράς, Γκι­νής, Μπα­νου­σάι.
Στην απο­στο­λή συ­μπε­ρι­λή­φθη­σαν οι Τόλης Παϊ­ζά­νος, Στα­μά­της Χα­τζη­σάβ­βας και Στέ­φα­νος Νι­κή­τας που πα­ρό­τι δεν ξε­πέ­ρα­σαν πλή­ρως τα προ­βλή­μα­τα τραυ­μα­τι­σμών που αντι­με­τώ­πι­ζαν στο τε­λευ­ταίο διά­στη­μα, ο Σάβ­βας Ορ­φα­νί­δης απο­φά­σι­σε να τους πάρει μαζί του και λίγο πριν την σέ­ντρα θα απο­φα­σί­σει αν θα τους συ­μπε­ρι­λά­βει στην βα­σι­κή εν­δε­κά­δα ή θα τους χρη­σι­μο­ποι­ή­σει ανά­λο­γα με την εξέ­λι­ξη της ανα­μέ­τρη­σης.
Εκτός απο­στο­λής έμει­νε ο Νίκος Ορ­φα­νί­δης που δεν ξε­πέ­ρα­σε τον τραυ­μα­τι­σμό του.
Τέλος, να ση­μειώ­σου­με ότι η απο­στο­λή του Φοί­βου ανα­χώ­ρη­σε για την πρω­τεύ­ου­σα χθες το από­γευ­μα (19:00), ακτο­πλοϊ­κώς.
«Σφυ­ρί­ζει» ο Στά­μος
Ο Βα­σί­λης Στά­μος από τον σύν­δε­σμο Αθη­νών θα είναι ο διαι­τη­τής της ση­με­ρι­νής ανα­μέ­τρη­ση του Φοί­βου με την Θύ­ελ­λα στο γή­πε­δο Ρα­φή­νας. Βοη­θοί του θα είναι οι Βα­σί­λης Βα­ξα­βα­νέλ­λης και Από­στο­λος Κα­ρα­γιώρ­γος από τον ίδιο σύν­δε­σμο, ενώ πα­ρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σί­ας θα είναι ο Νίκος Δρο­σι­νός από τον σύν­δε­σμο Πει­ραιά.
Ανα­λυ­τι­κά:
Γ’ Εθνι­κή Κα­τη­γο­ρία
6ος όμι­λος
8η αγω­νι­στι­κή
Σάβ­βα­το

• Δ.Γ. Ρα­φή­νας 3:15μ.μ.
Θύ­ελ­λα Ρα­φή­νας- Φοί­βος Κρε­μα­στής
Διαι­τη­τές: Στά­μος, Βα­ξα­βα­νέλ­λης, Κα­ρα­γιώρ­γος
Παρ. διαι­τη­σί­ας: Δρο­σι­νός

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.