Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Με απουσίες για να διευρύνει το σερί του

Στις εντός έδρας αναμετρήσεις του επιστρέφει σήμερα ο Ηρακλής Μαριτσών, καθώς στις 16:00 θα υποδεχθεί τον Κλεάνθη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με την αναμέτρηση να έχει τον χαρακτήρα του γειτονικού ντέρμπι.
Οι «πράσινοι» του Κώστα Πάττα προέρχονται από τρεις αναμετρήσεις που δεν έχουν γνωρίσει ήττα, μετρώντας δύο νίκες, εκτός έδρας με Διαγόρα Βατίου και Α.Σ. Ρόδος και μία ισοπαλία εντός έδρας με την Α.Ε. Κατταβιάς, γι’ αυτό και θέλουν στο σημερινό παιχνίδι να διευρύνουν το σερί τους, έτσι ώστε να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά.
Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, καθώς τρεις έχουν τεθεί εκτός πλάνων και ακόμα ένας είναι αμφίβολος.
Ο Πάττας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Παπακωνσταντή που τραυματίστηκε στο γόνατο και την προσεχή Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, του Γιώργου Ανδρεόπουλου που του έχουν τοποθετηθεί ράμματα στο κεφάλι και του Δημήτρη Πίσκαπα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αμφίβολος είναι ο Αλέξανδρος Παγκράτης που βρίσκεται εκτός Ρόδου τις τελευταίες ημέρες και είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει σήμερα, πριν από το παιχνίδι με τους «ροσονέρι».
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου ο Κώστας Πάττας να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο του συλλόγου, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση του Ηρακλή παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές στο εστιατόριο «Μασασούρα», ενώ σήμερα το βράδυ οι «πράσινοι» διοργανώνουν πάρτι στο music bar «Lalu».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου