ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευκλής: Καμπούρης και επίσημα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΥΚΛΗΣ

Όπως είχε προ­α­ναγ­γεί­λει η «δσπορ», οι άν­θρω­ποι του Ευκλή προ­χώ­ρη­σαν στην πε­ραι­τέ­ρω ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού τους, ενό­ψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας, καθώς συμ­φώ­νη­σαν με τον Πα­ντε­λή Κα­μπού­ρη.

Ο νε­α­ρός ακραί­ος με­σο­α­μυ­ντι­κός είχε μεί­νει ελεύ­θε­ρος από τον Ορφέα στον οποίο αγω­νί­στη­κε στην πε­ρα­σμέ­νη σεζόν, με τους «πρά­σι­νους» της Σο­ρω­νής να τον προ­σεγ­γί­ζουν και με τις δύο πλευ­ρές να έρ­χο­νται σε προ­φο­ρι­κή συμ­φω­νία.

Οι Σο­ρω­νιά­τες διευ­θέ­τη­σαν και τις τε­λευ­ταί­ες λε­πτο­μέ­ρειες που είχαν απο­μεί­νει, με τον Κα­μπού­ρη να υπο­γρά­φει το νέο του συμ­βό­λαιο. Ο Ευ­κλής επι­ση­μο­ποί­η­σε την με­τεγ­γρα­φή με την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση:

«Ο Α.Ε.Σ. Ευ­κλής Σο­ρω­νής ανα­κοι­νώ­νει την με­τεγ­γρα­φή του Πα­ντε­λή Κα­μπού­ρη για την νέα πο­δο­σφαι­ρι­κή χρο­νιά. Του ευ­χό­μα­στε υγεία και πολ­λές επι­τυ­χί­ες με την ομάδα μας».

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.