«Μετακομίζει» η ομάδα του Ευαγόρα ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» της πόλης μας, συμφώνησαν με τον Διγενή και θα χρησιμοποιήσουν το γήπεδο Κοσκινού ως έδρα στην νέα σεζόν, όπως ενημέρωσαν με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Ο Α.Ο. Ευαγόρας Ρόδου ανακοινώνει την συμφωνία με την διοίκηση του Α.Σ. Διγενής Κοσκινού για την παραχώρηση του γηπέδου για την περίοδο 2018-19.
Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και τα μέλη του Α.Σ. Διγενής.
Το γήπεδο Κόσκινου θα χρησιμοποιηθεί ως βασική έδρα για τους αγώνες του πρωταθλήματος με δεύτερη έδρα αυτή του Ε.Α.Κ.».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.