Αθλητικά

Πρωταθλήτρια ξανά η Όλυμπος!

Για μία ακόμη χρονιά η Όλυμπος κατέκτησε τον τίτλο στο 10ο καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ της επαρχίας Καρπάθου- Κάσου, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Απερίου.

Οι Ολυμπίτες κέρδισαν με 57-48 τα Σπόα, στον μεγάλο τελικό που μάλιστα ήταν αρκετά επεισοδιακός και είχε μεγάλη ένταση, αναγκάζοντας τον διαιτητή Στέλιο Βιτζηλαίο να διακόψει το παιχνίδι για 30 ολόκληρα λεπτά. Στη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου, μεμονωμένοι φίλαθλοι της Ολύμπου ξεκίνησαν τα επεισόδια, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη ένταση σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα που είχε ως αποτέλεσμα ο Στέλιος Βιτζηλαίος να διακόψει την αναμέτρηση. Στη συνέχεια ο ίδιος επέστρεψε και συνεχίστηκε ο τελικός με την Όλυμπο να παίρνει τη νίκη και να συνεχίζει την κυριαρχία των τελευταίων ετών.

Πρώτος σκόρερ του τελικού με 27 πόντους και MVP της διοργάνωσης ήταν ο Βασίλης Πρωτόπαπας της Ολύμπου. Το κύπελλο ήθους παραδόθηκε στον προπονητή-παίκτη των Σπόων Μηνά Φράγκο, για την άψογη συμπεριφορά του σε όλο το τουρνουά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου