Αθλητικά

Στη Βουλγαρία η Σπανού

Mεγάλη ελληνική αποστολή θα πάρει μέρος αυτό το τετραήμερο 28 Ιουνίου με 1 Ιουλίου στο διεθνή αγώνα και Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων CSI1*, CSIYH & CSIO1*-W στο Bojourishte της Βουλγαρίας, με την Ροδίτισσα Ειρήνη Σπανού να βρίσκεται ήδη στη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, 20 ιππείς και αμαζόνες θα συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα του τετραημέρου, ενώ πέντε αθλητές αποτελούν τον κορμό της Εθνικής Ομάδας για το Ομαδικό Αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018. Ο λόγος για τους Κατερίνα Λασκαρίδη με την Concordia, Νικολίνα Μακαρώνα με την Arc de Triomphe, Άννα Παπαγεωργίου με τον Waikiki Akino, Γρηγόρη Βόγλη  με την Quelly Briquedale και Κρίτωνα Ζαφειρόπουλο με τον Dicaprio.

Ακόμη στους αγώνες θα συμμετέχουν οι Γιάννης Σκανδάλης, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Νατάσα Φούκη, Μαρία Αναστασία Νικολαίδου, Γιώργος και Ίρμα Φραγκογιάννη, Σταύρος Γεωργόπουλος, Μαρία Γκουνέλα, Αναστασία Γουναρά, Σοφία Καλαντζοπούλου, Αθανάσιος Καραίνδρος, Άρτεμις Πιτσικού, Ευαγγελία Σκλαβενίτη, Σοφία Τόκη, Μόνικα Μαρτίνη και φυσικά η Ροδίτισσα Ειρήνη Σπανού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου