Ρομαντική απόδραση στη Σύμη

Η εξωτική Σάλμα Χάγεκ και ο σύζυγός της, ο Γάλλος μεγιστάνας Φρανσουά-Ανρί Πινό, εθεάθησαν χεράκι-χεράκι στην όμορφη Σύμη.
Αυτό το κομμάτι των Δωδεκανήσων, που διακρίνεται για τη ρομαντική γοητεία του και τις καταγάλανες παραλίες του με βότσαλο, και στην πρώτη εντύπωση είναι λες και το έχει σμιλέψει Βενετσιάνος γλύπτης, επέλεξαν για ολιγοήμερη ξεκούραση η πρώτη Μεξικανή ηθοποιός που έγινε αναγνωρίσιμη στα κινηματογραφικά στούντιο της Μέκκας του κινηματογράφου και ο σύζυγός της, ο διευθύνων σύμβουλος του κορυφαίου οίκου ειδών πολυτελείας PPR, γιος του ιδρυτή του ομίλου Φρανσουά Πινό, που είναι από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης στον κόσμο.
Το ζευγάρι, που δεν είναι κρύβει τον έρωτά του, επισκέφτηκε τη Σύμη από τη Ρόδο με ιδιωτικό σκάφος και απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική κουζίνα.
Ανάμεσα στα άλλα αξιοθέατα επισκέφθηκε και το μοναστήρι του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη και μετά κολύμπησε στον απάνεμο όρμο του Πανορμίτη. Η ιδανική για το ζευγάρι παραλία ήταν ο Αγιος Γεώργιος Δυσάλωνας, η πιο εντυπωσιακή ίσως παραλία, που έχει πίσω της έναν κάθετο βράχο, ύψους γύρω στα 300 μ.
Η Σάλμα Σάγεκ και ο Φρανσουά-Ανρί Πινό, που δεν έχουν μαζί τους την κόρη τους, συνεχίζουν τις διακοπές τους στο Αιγαίο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, προς άγνωστη μέχρι στιγμής κατεύθυνση.
Δεν αποκλείεται στο πρόγραμμά τους να εντάξουν τη Μύκονο, αγαπημένο τους προορισμό, και στη συνέχεια ανακαλύψουν τη μαγεία της Σαντορίνης.