Ειδήσεις

“Μπλόκο” σε τουρκικό ιστιοπλοϊκό ανοιχτά της Λέρου – Διακινητές είχαν στοιβάξει στο σκάφος 73 πρόσφυγες

877

Ένα τουρκικό ιστιοπλοϊκό σκάφος εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λέρου και Λειψών, μεταφέροντας πρόσφυγες και μετανάστες στη χώρα μας από την Τουρκία.

Στο σκάφος επέβαιναν 73 άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά. Το λιμενικό τους μετέφερε στην Αγία Μαρίνα της Λέρου και θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται.

Ο Δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλλιας δήλωσε στο enikos.gr πως είναι επί το πλείστον Σύροι και Ιρακινοί, ενώ ήδη βρίσκονται στα χέρια των αρχών οι δύο διακινητές, ένας Ιταλός και ένας Ουκρανός.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του enikos.gr:

enikos.gr

Φωτό: Βαγγέλης Μπαλαμπάνης-

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.