ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν έπεισε η Αντωνοπούλου-Εκτός κυβέρνησης με απόφαση Τσίπρα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
900

Η ανα­κοί­νωση – απο­λο­γία της Ράνιας Αντω­νο­πού­λου φαί­νε­ται πως δεν έπεισε τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έκανε δεκτή την παραί­τησή της.

Η σχετική ανα­κοί­νωση ανα­φέ­ρει:

Ο Πρω­θυ­πουρ­γός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραί­τηση της ανα­πλη­ρώ­τριας Υπουρ­γού Κοι­νω­νι­κής Αλλη­λεγ­γύης, κ. Ρ. Αντω­νο­πού­λου και την ευχα­ρι­στεί για την τριετή σημα­ντική προ­σφορά της.

Στην ανα­κοί­νωσή της που προη­γή­θηκε, η κα. Αντω­νο­πού­λου έδωσε εξη­γή­σεις για την πράξη της, δεσμεύ­θηκε να επι­στρέ­ψει τα χρήματα που πήρε ως επίδομα ενοι­κίου, ωστόσο, δεν παραι­τή­θηκε. Δήλωσε, όμως, πως βρί­σκε­ται στη διάθεση του Πρω­θυ­πουρ­γού.

Ο Αλέξης Τσίπρας απο­φά­σισε λοιπόν λίγη ώρα αργό­τερα την απο­μά­κρυνσή της από την κυβέρ­νηση.

Ο πρω­θυ­πουρ­γός απο­φά­σισε επίσης να καταρ­γή­σει τη σχετική διάταξη, που έδινε το δικαί­ωμα σε εξω­κοι­νο­βου­λευ­τικά μέλη της κυβέρ­νη­σης να λαμ­βά­νουν επίδομα ενοι­κίου.

Πηγή: reporter.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.