Ειδήσεις

To Υπουργείο Πολιτισμού καλεί στο συλλαλητήριο;

566

Αναστάτωση προκλήθηκε όταν εμφανίστηκε χθες στην πρώτη σελίδα του site του Υπουργείου Πολιτισμού, κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Μάλιστα , όσοι έκαναν κλικ στην φωτογραφία με τον τίτλο «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» και Υπότιτλο «Η Μακεδονία μας χρειάζεται» , βρέθηκαν αυτόματα στην επίσημη σελίδα των διοργανωτών στο facebook.

Η ανάρτηση έγινε μάλιστα πρώτο θέμα στην ακροδεξιά ιστοσελίδα «Στόχος», η οποία διαφημίζει την πρωτοβουλία του υπουργείου με τον τίτλο «Ελληνόψυχοι χάκαραν τη σελίδα του ΥΠΠΟ».

Έπειτα από παρέμβαση της γενικής γραμματέας του ΥΠΠΟ , Μαρίας Βλαζάκη, η ανάρτηση που ήταν στην κεντρική ροή του site , κατέβηκε. Μένει να μάθουμε αν ήταν χακάρισμα τελικά ή πρωτοβουλία υπαλλήλου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.