Ειδήσεις

«Διέρρευσε» στο διαδίκτυο αναφορά του καταζητούμενου Ροδίτη Μανώλη Χατζησάββα

To περιεχόμενο αναφοράς του καταζητούμενου Ροδίτη Μανώλη Χατζησάββα, προς τους αρχηγούς των κομμάτων, 6 ανεξάρτητους βουλευτές, τον πρόεδρο της Βουλής και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με ημερομηνία 13 Νοεμβρίου 2017, «διέρρευσε» σε blog στο διαδίκτυο.
Ο κ. Χατζησάββας, με την αναφορά του διαψεύδει κατηγορηματικά εκείνους που τον κατήγγειλαν ως πράκτορα της ΜΙΤ και ζητά τη διενέργεια έρευνας σε μια σειρά από απόρρητα στοιχεία που φέρεται να επισυνάπτει.
Το περιεχόμενο της αναφοράς του κ. Χατζησάββα φέρεται να έχει ως εξής:
«Θέμα Καταγγελία με απόρρητα στοιχεία περί διαπραχθεισών αξιόποινων πράξεων του Ποινικού Κώδικα και του Συντάγματος της Ελλάδος, σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και εμού προσωπικά, τουλάχιστον από Υπουργούς και Βουλευτές της Κυβέρνησης Σύριζα – ΑΝ.ΕΛ.
Κυρίες και κύριοι,
Ονομάζομαι Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας και κατάγομαι από τον Άγιο Ισίδωρο Ρόδου.
Δυστυχώς βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση εξαιτίας πολλών γεγονότων, προκειμένου να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψη της Οικογενείας μου, πρωτίστως της πατρίδος μας, να αποκαλύψω απόρρητες πληροφορίες.
Γι αυτό σας παρακαλώ όπως η διαχείριση του επισυναπτόμενου υλικού να γίνει υπό καθεστώς διαβαθμισμένων απόρρητων εγγράφων-πληροφοριών εξειδικευμένα του φώτο-υλικού, και να μην διαρρεύσουν στα ΜΜΕ.
Ο λόγος που αποφάσισα να δράσω υπό αυτόν τον τρόπο σήμερα, είναι η λιγοψυχία, η προδοτική δράση και η αισχρότητα της Κυβέρνησης Σύριζα – ΑΝ.Ε.Λ., όπως τους χαρακτηρίζει προκειμένου να διαχειριστούν κρίσεις.
Διότι πολιτικές-κυβερνητικές κρίσεις δεν νοείται να διαχειρίζονται ούτε να αντιμετωπίζονται με στρουθοκαμηλισμό ψεύδη υπουργών της Κυβέρνησης τους, όπως έπραξε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νικόλαος Τόσκας και εγκληματικές πράξεις.
[Σχετικά αρχεία της υπόθεσης στη Βουλή των Ελλήνων: http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm id=39cOd9ef-a3f7-40dl -8de4-a642016ac8811 κ.α
Όταν τα ψέματα τους αποδείχθηκαν αναξιόπιστα διότι ως γνωστό κανένα ψέμα δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στις αλήθειες ειδικότερα όταν συνοδεύεται από αδιάψευστα ντοκουμέντα, όπως έγγραφο φω/το-υλικό, τηλεφωνικές συνδιαλέξεις κ.α., τότε έβαλαν σε δράση ότι πιο ελεεινό και αισχρό σχέδιο θα μπορούσε ανθρώπου νους να σκεφθεί, ενεργοποιώντας τους ανθρώπους τους γνωστούς και ως «πληρωμένα πιστόλια» δημοσιογράφους-εκδότες Ίδιοκτήτες ΜΜΕ να μου επιτεθούν αποκαλώντας με περίσσιο θράσος χωρίς την παραμικρή ένδειξη πραγματικότητας εμένα τον Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββα ως ΠΡΟΔΟΤΗ της πατρίδος που και άνθρωπο των Τούρκων της ΜΙΤ.
[ΣΗΜ. Το εν λόγω ρεπορτάζ αναπαράχθηκε από μεγάλο αριθμό ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας, και πλήθος Βlogs και Social Media]
Αυτό έλαβε χώρα, αφού προηγουμένως έντεχνα μερίμνησαν για την προδοσία μου στους Τούρκους, δημοσιεύοντας απόρρητα στοιχεία δράσης μου στην υπόθεση με το παρεμπόριο Visa Schengen στην Τουρκία, χωρίς να έχουν γίνει συλλήψεις, και να απαγγελθούν καταγγελίες, με αποτέλεσμα οι «εγκέφαλοι» των εγκληματικών οργανώσεων γύρω από την υπόθεση, να ενημερωθούν, να προειδοποιηθούν, και να λάβουν μέτρα.
[ΣΗΜ. Το εγκληματικό δίκτυο στην Τουρκία με συνεργάτες στην χώρα μας συμπεριελάμβανε και πολλές άλλες παράνομες δραστηριότητες όπως κυκλώματα λαθρομετανάστευσης από Τουρκία στην ΕΕ μέσω της χώρας μας, παράνομο εμπόριο όπλων, ανθρωπίνων οργάνων, δολοφονίες, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κά. Σε αυτό το δίκτυο είχα κατορθώσει να εισχωρήσω στα ανώτερα διοικητικά επίπεδα της εγκληματικής Οργάνωσης στην Τουρκία, με σκοπό την κατασκόπευσή του. Το αποτέλεσμα της δημοσιοποίησης της υποθέσεως με το παρεμπόριο Visa Schengen στην Τουρκία, ήταν να λάβω απειλητικά μηνύματα σε βάρος της ζωής μου και μελών της Οικογένειας μου].
Όλοι αυτοί που εμπλέκονται στο σχέδιο εξόντωσής μου, προκειμένου να με αποδομήσουν, εσκεμμένα ξέχασαν και αγνόησαν τα πάντα γύρω από την δράση μου ως μυστικού πράκτορα-κατασκόπου της ΕΥΠ με δράση μέσα στην Τουρκία και αλλού, πρωτίστως όμως, απέκρυψαν την προσφορά μου στην πατρίδα μας με κίνδυνο της ζωής μου.
Για αυτό ζητώ σήμερα, την παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων κατά τον ΚΠΔ και το Σύνταγμα.
Ενδεικτικά στοιχεία που αναγνωρίζουν αφενός μεν τους ψεύτες και πραγματικούς προδότες, και αφετέρου εμένα που δηλώνω την αλήθεια, έχουν λάβει ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου -Χρυσή Αυγή κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος καθώς και βουλευτές, και σήμερα δια του παρόντος, άπαντες οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων, ανεξάρτητοι βουλευτές, πρόεδρος της Βουλής και η Εισαγγελέας ΑΠ, την οποία της κοινοποιώ.
Για να προλάβω τυχόν κακοπροαίρετους στην σκέψη πονηρών νέων σχεδίων, πληροφοριακά σας δηλώνω τα εξής:
Πολύ πριν την απόφασή μου να προβώ σε επαφή με βουλευτές της ΧΑ, προκειμένου να τους καταθέσω στοιχεία που αποδεικνύουν πλήθος παρανομιών, εγκληματικές δράσεις με στοιχεία ανθελληνικά και προδοσίες σε βάρος των Ελλήνων και της πατρίδος μας, σας ενημερώνω, ότι:
Το 2012 έγραφα τις Ερωτήσεις του Δημήτρη Πσπαδημούλη, βουλευτή του Σύριζα (2009 -2012) σε θέματα διαφθοράς για τα οποία γνώριζα και κατείχα στοιχεία.
Επικοινωνούσα με τον Πάνο Καμμένο και τον πληροφορούσα, ως βουλευτή και αρχηγό κόμματος ακόμα και ως υπουργό της Κυβέρνησης και του παρέδωσα πολλάκις απόρρητα στοιχεία για τις υποθέσεις διαφθοράς, όπως σχετικά με το σκάνδαλο των Υποβρυχίων, της Siemens, της ABB κ.α., καθώς και πολλές άλλες υποθέσεις σχετικά με χρηματισμούς και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από το τέλος του 2010 και μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Πριν από αυτό είχα μεριμνήσει πείθοντας τον, να προχωρήσει στην συνεργασία του με την βουλευτή Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη. Οργάνωσα πολιτικές εμφανίσεις του Πάνου Καμμένου, διακριτικά πάντα, καθώς και μετακινήσεις του στα Δωδεκάνησα ακόμα και με την χρήση σκαφών.
• Έχω συνομιλήσει με υπουργούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. όπως π.χ. τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο το καλοκαίρι του 2015 σε συνεννόηση με τον υπουργό Πάνο Καμμένο σχετικά με την υπόθεση παρεμπόριο Visa Schengen της οποίας ο υπουργός ΕΑ Πάνος Καμμένος είχε δώσει κωδικό επικοινωνίας «Παπαχρήστος».
Όλα τα παραπάνω, συμπεριλαμβανομένης της δράσης μου ως μυστικού πράκτορα -κατασκόπου της ΕΥΠ στην Τουρκία και αλλού, έλαβαν χώρα παρότι καταζητούμενο πρόσωπο με Διεθνή και Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σχετικά με την γνωστή υπόθεση της εταιρείας Αιολικό Πάρκο Ρόδου Α.Ε
Η υπόθεση για την οποία εν αδίκω κατέστη ως καταζητούμενο πρόσωπο με Διεθνές και Ευρωπαϊκό Ενταλμα Σύλληψης είναι σχετικά με την γνωστή υπόθεση της εταιρείας Αιολικό Πάρκο Ρόδου Α.Ε. η οποία έλαβε πανελλαδικές διαστάσεις εξαιτίας των αποκαλύψεών μου, καταγγελιών και μηνυτήριων αναφορών μου ακόμα και στον Εισαγγελέα του ΑΠ, που αφορούσαν στην δράση modus operandi μίας καλά δομημένης και με διάρκεια Εγκληματικής Οργάνωσης οικονομικού αντικείμενου μεγαλύτερου των 350 εκ. ευρώ σήμερα.
Τις δραστηριότητες της εν λόγω Εγκληματικής Οργάνωσης βρίσκουμε στην υπόθεση διαφθοράς γνωστές (ως Λίστας Λαγκάρντ, Έγγραφα Παναμά (Panama Papers) και πολλές άλλες υποθέσεις διαφθοράς στην χώρα μας, με παραδικαστική δραστηριότητα, που τυγχάνουν προστασίας παρότι παράνομοι-εγκληματίες που δρούνε απρόσκοπτα έως και σήμερα.
Μετά την σημερινή έγγραφη καταγγελία μου, έχω εξαντλήσει κάθε νόμιμη ενέργεια
Εφόσον δεν λάμψει η αλήθεια, τότε δεν μου αφήνετε κανένα άλλο περιθώριο από το να αντιμετωπίσω μία καθολική Συνταγματική εκτροπή, όπως ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος.
Στην διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις.
Διατελώ μετά τιμής
Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας,
π. Πράκτορας της
Εθνικής Υπηρεσίας
Πληροφοριών-ΕΥΠ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου