Αθλητικά

Κολοσσός vs Ολυμπιακός (15:45)

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στις 15:45 στο ”Βενετόκλειο” με τον Κολοσσό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι με το οποίο θα ”πέσει” η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Basket League. Οι Ροδίτες φιλοξενούν έναν σπουδαίο αντίπαλο, που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Φενερμπαχτσέ και τον Ερυθρό Αστέρα και θα παρουσιαστούν στο ”Βενετόκλειο” χωρίς τους Σπανούλη και Αγραβάνη. Ο Κολοσσός περιμένει από το φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να παρακολουθήσει την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Κολοσσό, που θα παρουσιαστεί πλήρης και θέλει να είναι ανταγωνιστικός με αντίπαλο τον Ολυμπιακό του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Ο διεθνής Αθηναίος Παναγιώτης Αναστόπουλος θα είναι πρώτος διαιτητής στο παιχνίδι της Δευτέρας (15:45) ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Ολυμπιακό, με το οποίο θα «πέσει» η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Basket League. Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Θεονάς και ο Στέφανος Παπαθανασίου, επίσης από το σύνδεσμο Αττικής. Και οι τρεις θα «σφυρίξουν» για πρώτη φορά σε παιχνίδι του Κολοσσού τη φετινή σεζόν.
Βενετόκλειο (15:45): Κολοσσός Ρόδου- Ολυμπιακός (ΕΡΤ1 Live)
(Αναστόπουλος Π.- Θεονάς- Παπαθανασίου/ Ξανθός)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου