Στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 51χρονου αλλοδαπού διακινητή προσφύγων προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου για την ύπαρξη ενός ιστιοφόρου σκάφους από το οποίο αποβιβάζονταν ικανός αριθμός αλλοδαπών σε παραλιακή περιοχή της Αρχαίας Κάμειρου.
Άμεσα στην ανωτέρω περιοχή μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισαν δεκαπέντε (15) πρόσφυγες, ενώ περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισαν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νήσων Ρόδου και Σύμης το εν λόγω ιστιοφόρο, του οποίου ο 51χρονος αλλοδαπός Κυβερνήτης συνελήφθη ως ο διακινητής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω σκάφος.
































Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.