Μετά το Αναπτυξιακό Συνέδριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρέμεινε στη Λάρισα και σήμερα νωρίς το πρωί επισκέφθηκε την 110 Π.Μ προκειμένου να βρεθεί πίσω από το κοκπιτ ενός F-16, σύμφωνα με δημοσίευμα του larissanet.
Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.
Νωρίτερα, το Μαξίμου με ανεπίσημο ξεκαρδιστικό ( sic) σημείωμά του ανέφερε απευθυνόμενο στους δημοσιογράφους:
“Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας;
Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το πρωινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού”.
capital.gr
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.