Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τον τελευταίο καιρό τα έργα στο ακίνητο Κυπριάδη (πρώην ξενοδοχείο «Σπάρταλη»), στην οδό Ν. Πλαστήρα, στο ισόγειο του οποίου θα στεγαστούν, δύο «παρακλάδια» της «ZARA», η «Pull & Bear» και η «Bershka».
Η τελευταία «φίρμα» έρχεται στη Ρόδο για πρώτη φορά ενώ η πρώτη θα μεταφερθεί από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου όπου λειτουργεί σήμερα (απέναντι από την Εθνική Τράπεζα).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο ισόγεια ακίνητα θα πρέπει να παραδοθούν στην «ΖΑRA» ως τις 17 Δεκεμβρίου, ώστε να λειτουργήσουν πριν από τα Χριστούγεννα.
Αγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, πώς θα αξιοποιηθούν οι όροφοι και το υπόγειο.
Φήμες στο μεταξύ αναφέρουν ότι υπάρχει επενδυτής, μη κατονομαζόμενος, πάντως, ο οποίος ενδιαφέρεται για την αξιοποίηση των πρώην Αλευρόμυλων, στην οδό Αυστραλίας.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/epektinete-i-zara-sto-akinito-kipriadi/













