ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φάρσα για βόμβα στο Ειρηνοδικείο

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Μέγεθος γραμμάτων

Ανα­βλή­θη­καν χθες και ώρα 16.00, πέντε προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νοι πλει­στη­ρια­σμοί ενώ­πιον του Ει­ρη­νο­δι­κεί­ου Ρόδου μετά από απει­λή για την ύπαρ­ξη βόμ­βας στο δι­κα­στή­ριο.

Αγνω­στος τη­λε­φώ­νη­σε συ­γκε­κρι­μέ­να στην Υπο­διεύ­θυν­ση Ασφα­λεί­ας Ρόδου και ενη­μέ­ρω­σε ότι είχε το­πο­θε­τή­σει βόμβα στο χώρο που διε­νερ­γού­νται οι πλει­στη­ρια­σμοί.

Ο αξιω­μα­τι­κός υπη­ρε­σί­ας ενη­μέ­ρω­σε με τη σειρά του την Αμεσο Δράση κι ακο­λού­θη­σε εκ­κέ­νω­ση του δι­κα­στη­ρί­ου και έλεγ­χος από σκύλο ανι­χνευ­τή, με αρ­νη­τι­κά απο­τε­λέ­σμα­τα.

Οι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νοι για χθες πλει­στη­ρια­σμοί θα επα­να­προ­γραμ­μα­τι­στούν μετά την επα­νά­λη­ψη όλων των προ­βλε­πό­με­νων δια­τυ­πώ­σε­ων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.