τον στόχο της κυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα στην οριστική έξοδο από την κρίση τον Αύγουστο του 2018, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και τους εργαζόμενους στη διεθνή έκθεση.
Όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνάντηση, στη διοργάνωση που θα γίνει του χρόνου τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ.
Η διοίκηση της ΔΕΘ διατύπωσε το αίτημα για ανάπλαση του χώρου όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της και ο πρωθυπουργός αντέδρασε θετικά, τονίζοντας ότι αυτό που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η περαιτέρω διεθνοποίηση της ΔΕΘ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.