Αθλητικά

Ορφέας: Με Δραγατάκη στα γκολπόστ

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Ορφέας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Γρηγόρη Σαρρή.
Οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας, απέκτησαν τον 19χρονο τερματοφύλακα Φώτη Δραγατάκη που την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της ομάδας της Κύπρου.
Η διοίκηση του Ορφέα συναντήθηκε με τον νεαρό αθλητή και συμφώνησε μαζί του, γνωστοποιώντας την μετεγγραφή, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
« Ο Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Φώτη Δραγατάκη, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Κύπρου.
Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία».
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Φώτης Δραγατάκης είναι ο έκτος ποδοσφαιριστής που εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό του Ορφέα, καθώς είχαν προηγηθεί οι μετεγγραφές των Φραντζή Κουλουριώτη, Μανώλη Γεωργαλλή, Χρήστου Σούλη, Κυριάκου Μπαδιεριτάκη και Βασίλη Τσακίρη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου